Kızıltepe Belediye Başkanvekili Süleyman Ertaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kızıltepe Kaymakamlık binası önünde düzenlenen törene katıldı.
Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Coşkulu anlara sahne olan programa,Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin, ilçe protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen tören, öğrencilerin hazırladığı gösterilerle renklendi. Milli egemenliğin ve çocukların önemine vurgu yapılan konuşmalar büyük beğeni topladı. Katılımcılar, çocukların hazırladığı danslar, şiirler ve halk oyunlarıyla duygu dolu anlar yaşadı.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE