KIZILTEPE İLÇESİNDE ADAY ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Mardin iline ataması yapılan aday öğretmenlerin iş ve işlemleri ile ilgili olarak Kızıltepe Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Mardin 9.09.2023 10:37:00 0
KIZILTEPE İLÇESİNDE  ADAY ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

 Mardin iline  ataması yapılan aday öğretmenlerin iş ve işlemleri ile ilgili olarak Kızıltepe Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 

Kızıltepe Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda  gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'in yanı sıra  Eğitim Müfettişleri Başkanı Süleyman Akın, Kızıltepe  İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Gümüş, ilçede görev yapan şube müdürleri ile aday öğretmenler katıldı.  

 

Aday Öğretmenlere  hitaben bir konuşma yapan Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir, "Öğretmenlik bir sevgi mesleğidir. Öğretmenlik kutsal olduğu kadar zor bir meslektir. Bir sözünüzle dünyanın kaderini değiştirecek dahiler yetiştirebiliyorken bir sözünüzle de hayata küstürebilirsiniz. Onun için her öğretmen arkadaşımızın öncellikle yüreğinin sevgiyle dolu olmasını istiyorum. Bizler; öyle bir mesleğin mensuplarıyız ki anne ve babasının merhamet göstermediği bir çocuğa merhamet göstermekle, onun saçını okşamakla, yüreğine dokunmakla sorumluyuz. Biz, böylesi kutsal bir mesleğin mensuplarıyız.

 

Çocuklarımızın ahlâklı, erdemli bireyler olarak yetişmesi; millî ve manevî değerlere sahip birer vatan evladı olmalarının ön koşulu olduğunun farkındayız. İçinizdeki coşkunun çocuklarımıza olumlu yönde sirayet etmesini umut ediyorum." şeklinde konuştu.  

 

 Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat Demir,  konuşmasının ardından aday öğretmenlerin sorularını cevapladı. Ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişleri Başkanı Süleyman Akın tarafından öğretmenlerin özlük ve mali hakları konusunda bilgilendirme yapılarak toplantıya son verildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19