KIZILTEPE İLÇESİNDE EĞİTİM ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kızıltepe Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 24 Mart saat 16.00'da, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat DEMİR'in katılımıyla gerçekleştirildi.

Mardin 28.03.2022 13:12:00 0
KIZILTEPE İLÇESİNDE EĞİTİM ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kızıltepe Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 24 Mart saat 16.00'da, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü  Murat DEMİR'in katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Mardin İl Milli Eğitim Müdüdü Murat Demir,Çalıştayın açılışında değerli akademisyenlere ve katılımcılarımıza hitaben konuşmasında "Bu çağın ihtiyaçlarını iyi anlamak; eğitime dönük yaklaşımlarımızı ve bu alandaki uygulamalarımızı titizlikle gözden geçirerek planlamak ve hayata geçirmek zorundayız. Bunu ancak ortak akıl ve toplumsal uzlaşı ile sağlamamız mümkündür. Bu minvalde öğretmenlerimizin alanları ile ilgili hem kadim birikimlerden hem de güncel gelişmelerden haberdar, farklı bakış açılarına ve yeni fikirlere açık, öğrenmeye istekli, kendine güvenen, girişimci ve yenilikçi olması bizler için çok önemli. Bizler için önemli çünkü öğretmenlerimizin bu özellikleri taşıması demek aslında öğrencilerimizin de bu özellikleri taşıması anlamına geliyor." ifadelerini kullanan  Murat DEMİR, çalıştayın gerçekleşmesindeki katkıları dolayısıyla Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Hüseyin ÇAM, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları ve katılımları için akademisyenlere teşekkür ederek çalıştayın tüm öğretmenler  için faydalı geçmesi yönündeki temennilerini dile getirdi.

 

3 gün sürecek Eğitim Çalıştayı'nda alanında uzman akademisyenler, öğretmenlerin talepleri doğrultusunda belirlenen konularda seminer verecek. Prof Dr. Erol DURAN "Erken Çocuklukta Dil Gelişimi Etkinlikleri ve Çocuk Edebiyat'ı", Prof. Dr. Ayfer Şahin "Kelimelerin Büyülü Dünyası: Yaratıcı Yazma",  Prof. Dr. Kasım Yıldırım ve Prof. Dr. Fatih Çetinkaya "Kültürlerarası Duyarlılık ve Çocuk Kitapları", Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Demirhan "Etkili Okullar İçin Kültür ve Liderlik", Doç. Dr. Cüneyt Akar ise "Değerler ve Karakter Eğitimi" konuları ile öğretmenle buluşacak.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00