KIZILTEPE İLÇESİNDE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

15 Temmuz demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8.yılı dolayısıyla Mardin'in Kızıltepe ilçesinde çeşitli, etkinlikler düzenlendi.

Mardin 17.07.2024 12:13:00 759 0
KIZILTEPE İLÇESİNDE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

15 Temmuz demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8.yılı  dolayısıyla Mardin'in Kızıltepe ilçesinde çeşitli, etkinlikler düzenlendi.

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 8. yılında #MilletinZaferi’ni kutlamak için düzenlenen program Kaymakamımız Abdullah ŞAHİN, Değerli İlçe Protokolümüz ve Kıymetli Hemşehrilerimizin gösterdikleri yoğun ve coşkulu katılımla gerçekleştirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programımız, Halı Caddesi’nde Aziz Şehitlerimiz anısına saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemi üzerine yapılan konuşmalar, Kuran’ı Kerim tilaveti, İlahilerin söylenmesi, 15 Temmuz temalı yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize hediyelerinin takdim edilmesi ve sinevizyon gösterimleri ile devam eden programımız 16 Temmuzun ilk saatinde tüm Camilerimizde selaların okunması ve duaların edilmesi ile son buldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

15.3° / 8.3°
  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41