Kızıltepe ilçesinde Minik Görevlilerden Kovid-19 Denetimi

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam minik görevliler eşliğinde Kovid-19 tedbirlerine yönelik denetimlere katıldı.

11.09.2020 10:22:00 0
Kızıltepe ilçesinde Minik Görevlilerden Kovid-19 Denetimi

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam minik görevliler eşliğinde Kovid-19 tedbirlerine yönelik denetimlere katıldı.

 

İçişleri Bakanlığınca "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla Türkiye genelinde uygulanan Kovid-19 tedbirleri kapsamında Kızıltepe ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, koordinesindeki denetim ekipleri ve minik görevlilerimiz ile denetimler gerçekleştirildi.

 

Vatandaşların yoğun bulunduğu mevkilerde gerçekleştirilen denetimlerde İtfaiye, polis, hemşire, mühendis ve aşçı kıyafetli minik görevlilerimizde Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam ile iş başındaydı.

 

Minik görevlilerimiz Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam ile birlikte vatandaşlara maske ve sosyal mesafenin önemini anlattı. Vatandaşları bilgilendirerek Kovid-19 konusunda dikkatli olmalarıyla ilgili uyarılarda bulundular.

 

Çalışma arkadaşlarımızla birlikte Koronavirüs ile ilgili denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz diyen Çam: “İş yerlerinde ve toplu taşıma alanlarında denetimlerimizi yapıyoruz. Şu an itibarıyla Kızıltepe'de sahada 52 ekibimiz bulunmakta. Bu 52 ekibimiz merkez ve kırsal mahallelerimizde polis ve jandarma ile toplum kuruluşlarından oluşturduğumuz ekiplerimizle birlikte denetimlerimizi yapıyor. Denetimlerde vatandaşlarımızı bilgilendirme, bilinçlendirme ve uyarıcı mahiyette ki ikazlarımız devam ediyor. Ancak bu ikazlarımıza yeteri kadar hassasiyet göstermeyen vatandaşlarımıza cezai müeyyidemizi uyguluyoruz. Buradaki en önemli amacımız, bu virüsün yayılma hızını olabildiğince azaltılması ve vaka sayılarının olabildiğince düşürülmesini sağlamak, bu hastalığı kontrol altında tutabilmektir. Bundan sonraki süreçte de bu denetimlerimizi aynı titizlikle sürdüreceğiz." dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22