Kızıltepe İlçesinde Yeni yol ve yerleşim alanları incelendi
Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Vecdi Baran ve Başkan Yardımcısı Şükrü Yıldırım, yeni yerleşim alanları ve yolların tespitini yaparak, trafiği rahatlatacak projelerin hızla tamamlanması talimatını verdi.
Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Vecdi Baran ve Başkan Yardımcısı Şükrü Yıldırım, yeni yerleşim alanları ve yolların tespitini yaparak, trafiği rahatlatacak projelerin hızla tamamlanması talimatını verdi.
Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Vecdi Baran ve Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Yıldırım, Yenikent Mahallesi'nde gerçekleştirdikleri incelemelerde yeni yerleşim alanları ve açılacak yolların yerlerini tespit etti. Baran ve Yıldırım, Yenikent Mahalle Muhtarı Rıdvan Anşin ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, mahallenin sorunlarını yerinde dinledi. Vatandaşların isteklerine göre şekillenecek olan çalışmaların hızlandırılması talimatını veren Başkan Vekili Baran, yapılacak çalışmaların, hem trafiği rahatlatmak hem de şehir sakinlerinin ulaşımını daha düzenli hale getirmek amacını taşıdığını söyledi.
Mahallede incelemelerini tamamlayan Başkan Vekili Baran ve Başkan Yardımcısı Yıldırım, Kızıltepe Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü’ne bağlı fidanların yetiştirildiği belediye serasını ziyaret ederek, serada çalışan işçilerle bir araya geldi. Başkan Vekili Baran, şehirdeki park ve bahçelerin daha düzenli ve bakımlı olması için gerekli adımların atılmasını isteyerek, hem ulaşımda hem de yeşil alanlarda yapılacak yeniliklerin hızlandırılmasını söyledi. Başkan Vekili Baran, Kızıltepe halkının yaşam kalitesini artırmaya yönelik adımları atmaya devam edeceklerini belirtti.
Ziyaretlerin ardından Başkan Vekili Baran ve Başkan Yardımcısı Yıldırım, ziyaretlerine devam etti.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE
-
1
Başkan Akgün'den 18 Mart Çanakkale Zaferi’ ve ‘Ramazan Bayramı” Mesajları
-
2
İnşaat Sektörü Denge Arayışında
-
3
Sahil Güvenlik Botu TCSG-907 Aliağa’da Ziyarete Açılıyor
-
4
DOĞAN BEKİN ÇOCUK ADALET SİTEMİNDE YAŞANAN SORUNLARI TBMM'YE TAŞIDI
-
5
TIP ÖĞRENCİSİ BERKAY’IN ADI ATA ÇİFTLİĞİ’NDE YAŞAYACAK
-
6
MOTO KURYELER ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
-
7
ANKARA BÜYÜKŞEHİR KIRSALDAKİ ÜRETİCİYE CAN SUYU OLACAK
-
8
Bora Erkmen’in "Kronos Bilgeliği", Ceres Yayınları etiketiyle Yayınlandı
-
9
Ünlü Oyuncu Didem Balçın, Yazar Zeynep Kesler Özdoğan’ı Yalnız Bırakmadı
-
10
Mardin'de İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrenciler Ödüllerini Aldı
-
11
Mardin'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü Dolayısıyla Mevlit Programı Düzenlendi
-
BIST 100
16267,95%1,96
-
DOLAR
44,20% 0,09
-
EURO
51,02% 0,32
-
GRAM ALTIN
7117,15% 0,12
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,43



