Kızıltepe Kaymakamı CIDIROĞLU İlk İftarını Depremzedeler İle Açtı

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih CIDIROĞLU ve Eşi Dr. Ayşe CIDIROĞLU ramazan ayının ilk iftarını İlçe de ikamet eden depremzede aile ile açtı.

24.03.2023 15:09:00 0
Kızıltepe Kaymakamı  CIDIROĞLU İlk İftarını Depremzedeler İle Açtı

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Fatih CIDIROĞLU ve Eşi Dr. Ayşe CIDIROĞLU  ramazan ayının ilk iftarını İlçe de ikamet eden depremzede aile ile açtı.

 

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Fatih CIDIROĞLU ve Eşi Dr. Ayşe CIDIROĞLU  Ramazanın ilk günü Bedir ailesine misafir olup, depremden dolayı misafir ettikleri depremzede aile  ile iftar yemeğinde buluştu. Her fırsatta eşiyle birlikte depremzede vatandaşlarla bir araya gelen Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Fatih CIDIROĞLU , ramazanın ilk gününde de bunu sürdürdü. Hep birlikte dualar edilip oruçlar açıldı. İftar sonrasında sohbetler edip, aile ile yakından ilgilendi.

 

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Fatih CIDIROĞLU   : “ Yaşadığımız deprem ve sel felaketleri sonrasında Ramazan ayına buruk girdik. Bu ayın bereketiyle inşallah esenliğe kavuşacağız. Bu ayın bütün güzelliklerini; sahurun bereketini, iftarın sevincini ve teravihin coşkusunu hep birlikte yaşacağız. Tarifsiz acılar yaşadığımız bu zor günlerde Cenab-ı Allah’tan bu ayın rahmetiyle hepimize sağlık ve huzur getirmesini niyaz ediyorum. Bugün Ramazan ayının ilk iftarında Bedir ailesine misafir olduk. Depremden dolayı misafir ettikleri kardeşimizle orucumuzu açtık. Onlarla birlikte güzel bir iftar yaptık, nice iftarlarımız olsun” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62