KIZILTEPE KAYMAKAMI CIDIROĞLU'NDAN KIZILTEPE HALKINA TEŞEKKÜR MESAJI

Kaymakam Fatih CIDIROĞLU, 10 ili etkileyen deprem felaketinde mağdur olan depremzedeler için organize edilen yardım çağrısına duyarlı davranan Kızıltepelilere teşekkür mesajı yayınladı.

Mardin 23.02.2023 11:04:00 0
KIZILTEPE KAYMAKAMI CIDIROĞLU

Kaymakam Fatih CIDIROĞLU, 10 ili etkileyen deprem felaketinde mağdur olan depremzedeler için organize edilen yardım çağrısına duyarlı davranan Kızıltepelilere teşekkür mesajı yayınladı. 

 

CIDIROĞLU mesajında şunlara yer verdi: “Kıymetli Kızıltepeli Hemşerilerim ülkemizi hüzne boğan deprem felaketi sonrası, millet olarak birlik ve beraberliğin en güzel örneğini verdik. İlçemizde sizlerin desteğiyle birçok yardımda bulunduk. 276 adet tır, 21 adet kamyon, 15 adet transit minibüs, 2 adet kamyonet ve belediye tarafından sayısız şahsi araç yönlendirmesi yaptık. Bunların yanında sizlerin desteğiyle bizlerde Kızıltepe Kaymakamlığı ve Kızıltepe Belediyesi olarak 1.3 milyon nakdi yardımda bulunduk.

 

 Depremzede kardeşlerimiz için organize edilen yardım çağrısına göstermiş olduğunuz duyarlılık takdire şayan. Kızıltepe olarak muazzam bir yardımlaşma, dayanışma, birlik ve kardeşliğe imza attık. İlk günden bugüne kadar her türlü yardım malzemesi için seferber olan yüce gönüllü Kızıltepeli hemşerilerim, hepinize teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.  Bu süreci el ele vererek güçlü bir şekilde aşacağız. Gönülden gönüle kurduğumuz sevgi bağı ile her şeyi yeniden inşa edeceğiz.

 

Sizler depremzede kardeşlerimize en iyi şekilde sahip çıktınız. İlçemize gelen depremzede kardeşlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için seferber oldunuz. Vefakâr Kızıltepeli hemşerilerim yaptığınız ve yapmakta olduğunuz maddi ve manevi desteklerinizden dolayı hepinize tekrardan teşekkür ediyorum. ”Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10063,71%-0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,66% -0,40
  • GRAM ALTIN

    2401,09% -1,38
  • Ç. ALTIN

    3882,72% -0,72