Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam İlçede Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

Kızıltepe ilçe Kaymakamı Hüseyin Çam İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bilen ve Kızıltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Aydın Mavidemir ile beraber gün boyu ilçede çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Mardin 23.02.2022 11:44:00 0
Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam İlçede Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

Kızıltepe ilçe Kaymakamı Hüseyin Çam İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bilen ve Kızıltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Aydın Mavidemir ile beraber  gün boyu ilçede çeşitli ziyaretlerde bulundu.

 

 

Kızıltepe ilçe Kaymakamı Hüseyin Çam  zyaretlerine  ilk olarak Mardin Futbol Yıldız Kızlar İl Birinciliği Müsabakasında il birincisi olan Mehmet Emin Değer Ortaokulu öğrencileriyle başladı. 

 

Öğrencilere spor malzemesi hediye eden Çam: “Çocuklarımız çok yetenekli. Onlarla gurur duyuyorum. Sporun her bir alanında yer alan çocuklarımızın nice başarılar elde etmesini temenni ediyorum. Mardin Futbol Yıldız Kızlar İl Birinciliği Müsabakasında il birincisi olan çocuklarımızı ziyaret etmekten son derece mutluyum. Onlar bizleri gururlandırdılar bizler de onları ziyaret ederek sevindirmek istedik” dedi.

       

Ardından Kızıltepe Kaymakamlığı ile Kızıltepe Belediyesi’nin desteğiyle Sıtkı Türkoğlu Ortaokulunda kaymakamlık ve belediye desteğiyle kurulan müzik sınıfında öğrencileri ziyaret etti. Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında da çocuklarla bir araya geldiler.  Çocukları sporla buluşturmayı ve onları geleceğin sporcuları olarak yetiştirmeyi hedefleyen bu proje ile geleceğin sporcuları yetişiyor.

 

Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında İlçe Gençlik Merkezi’nde çocuklar yeteneklerini keşfediyor. Aldıkları eğitim ve testlerin ardından çocuklar kendilerine uygun olan branşlara yönlendirilerek Spor Branş Eğitim Sürecine tabii tutuluyor. Bu süreçlerin sonunda başarılı olan öğrenciler İleri Düzey Spor Eğitimleri ve Performans Süreci içerisinde Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri ve Kulüplere yönlendiriliyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19