KOCAELİ`NDE KAN DONDURAN OLAY!

İlişkiye girmek istediği kadının boğazını kesip üzerine harç döktü.

Polisiye Haberler 16.08.2015 19:35:02 0
KOCAELİ`NDE KAN DONDURAN OLAY!

İlişkiye girmek istediği kadının boğazını kesip üzerine harç döktü.

 

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gebze'de geçtiğimiz perşembe günü saat 15:00 sıralarında Fatih Devlet Hastanesi'ne başvuran F.A., kendisini bir şahsın sağ ayağından kesici aletle yaraladığını söyledi. Bunun üzerine konu polis tarafından araştırılırken F.A.'nın Denizli Köyü Zigana Dağı Restaurant'ta çalıştığı öğrenildi.

 

F.A.'nın perşembe gününden itibaren işe gelmediği ve en son iş yerinden Suzan Çağlayan adında birisi ile ayrıldığını söylendi. Şüpheli F.A., polis tarafından takibe alındı. Önceki gece saat 03:00 sıralarında F.A.'nın Mollafenari’deki evine polis ekipleri baskın düzenledi. Evde Suzan Çağlayan'ın cansız bedeni bulunurken talihsiz kadının evin yatak odasındaki halıya sarılı halde 3 gün boyunca beklettiği öğrenildi.

 

 

Gözaltına alınan F.A. ise sorgusunda suçunu itiraf etti. F.A.'nın ifadesinde Suzan Çağlayan'ın iş yerinde bir gün konsomatris olarak çalıştığını, kalacak yeri olmadığı için eve birlikte gittiklerini söyledi. Suzan Çağlayan’la cinsel ilişki kurmak isteyen F.A’nın olumsuz yanıt alınca çıkan tartışma sonucu mutfaktan aldığı bıçakla Çağlayan'ı 3 defa boynundan, en son ise nefes borusundan bıçakladığı öğrenildi.

 

 

Bıçaklanma sonrası yere yığılan Çağlayan evin içerisinde yaklaşık üç saat şekilde kaldı. Sonra ise F.A.'nın, Çağlayan'ı yerde bulunan halıya sarıp duvarın kenarına bıraktığı öğrenildi. Sabah saatlerinde evin önünde beton harç yapan F.A. harcı, odanın içerisinde halıya sarılı halde duran cesedin üzerine döktü. F.A., dün alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

 

KAYNAK:GAZETE BARIŞ


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78