KOCAKÖY İLÇE MÜFTÜSÜ POLATLI?DA

Diyarbakır Kocaköy İlçe Müftüsü Murat Han Aksoy, İlçemiz Polatlı?ya geldi. Kocaköy İlçesine bir kur-an kursu yaptırmak için yardım toplamaya gelen çalışkan, Müftü aradığı yardımı Polatlı?dan bulduğunu belirtti.

13.03.2015 18:32:48 0
KOCAKÖY İLÇE MÜFTÜSÜ POLATLI?DA

Diyarbakır Kocaköy İlçe Müftüsü Murat Han Aksoy, İlçemiz Polatlı’ya geldi. Kocaköy İlçesine bir kur-an kursu yaptırmak için yardım toplamaya gelen çalışkan, Müftü aradığı yardımı Polatlı’dan bulduğunu belirtti.

 

İlçemiz Polatlı’ya gelen Diyarbakır Kocaköy İlçe Müftüsü Murat Han Aksoy, Cuma namazını Polatlı’da kılarak, cemaate vaaz verdi. Daha sonra İlçe Kaymakamı M. Nedim Tunçer ve Polatlı Müftüsü Mehmet Muslu ile öğle yemeği yiyen Aksoy, POLŞAHDER’in şehit anma programına katıldı. Aksoy ayrıca, Diyarbakır’dan getirdiği hediyeyi Mehmet Muslu’ya takdim etti. Ziyaret ile ilgili konuşan Polatlı Müftüsü Mehmet Muslu şunları söyledi. ‘Bugün bizleri ziyaret eden Diyarbakır Kocaköy İlçe Müftümüz Murat Han Aksoy Beyefendiye ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.İnşallah arzu ettikleri oradaki faaliyetleri en kısa zamanda tamamlar.Halkımızın ihtiyacı olan Kuran kursu bir an önce tamamlanır ve öğrencilerimiz inşallah Kuran-ı Kerimi öğrenirler.Bugünkü ziyaret amacı İlçemizde namaz kılan Cuma cemaatine hitap etme vaaz ve sohbette bulundu. Hem de aynı zamanda Kocaköy’de başlamış olan bitme aşamasına gelmiş olan kuran kursunun ihtiyaçlar için yardım toplama amacıyla geldiler.Ben bu Polatlı halkına ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.Polatlı halkı bu konuda gerçekten çok duyarlı.Yardımsever.Nereden olursa olsun yardım çağrılarına cevap vermektedirler.Kendi ilçemizdeki camilerimiz kuran kurslarımızı aynı şekilde yardımda bulunmaktadırlar.Bundan dolayı bu mübarek günde yapılan tüm hayırların inşallah rabbimiz katında değer kazanmasını diliyorum.Allah kendilerinden razı olsun.Güzel hizmete biz nerede olursa olsun destek olmamız lazım.Dünyanın veya Türkiye’nin neresinde olursa olsun kuran kurslarına Polatlı halkı olarak destek olmamız lazım. Bundan dolayı ben minnettarım diyerek açıklamalarına son verdi.

Diyarbakır Kocaköy İlçe Müftüsü Murat Han Aksoy konuşmasında ise, Polatlı İlçe Müftümüz Mehmet hocamla devamlı bir tanışmamız var.Hocamızı takip ediyoruz.Diyarbakır Kocaköy itibariyle halkının durumu itibariyle de imkanları zayıf olan bir ilçedir.Orada kuran okuyacak gençlerimize çocuklarımızı eğitmek için böyle bir kuran kursuna ihtiyaç olduğunu gördük.Ve bunu yapabilmek içinde bir çaba içerisine girdik.Birçok ilçe müftülüğüne müracaatta bulunmamıza rağmen Allah razı olsun Mehmet hocamız şu ana kadar bizim elimizden tuttu.Sayın başta kaymakamımız olmak sayın İlçe Müftümüz.Madem bu kadar aciliyet vardı madem bu kadar sıkıntı var orada kuran okuyacak çocuklarımızın yerleri yok.Gelin hocam sizlere destek olalım dediler.Özellikle sayın Müftümüz aslında Polatlı halkına çok teşekkür ediyorum.Bu kadar ilgi ve alaka beklemiyorduk.Bu kadar teveccü beklemiyorduk.Halkımız bize çok teveccü gösterdi.Çok ilgi ve alaka gösterdi.Bu yönden de çok teşekkür ediyorum.Allah hepsinden razı olsun.’ Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:RÜZGAR KABASAKAL/POLATLI


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,49% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2501,13% 0,69
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22