KOCAMAZ; ``TÜRKİYE`NİN EN MUTLU ŞEHRİ MERSİN OLACAK!``

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, göreve geldiği 30 Mart'tan bu yana geçen 3 aylık sürede Mersin'in ihtiyaçlarını belirleyerek kendilerine bir yol haritası çizdiklerini belirterek, söz verdiği projelerin hepsini yerine getireceğini k

8.07.2014 17:03:21 0
KOCAMAZ; ``TÜRKİYE`NİN EN MUTLU ŞEHRİ MERSİN OLACAK!``

aşkan Kocamaz, yazılı bir açıklama yaparak, insan odaklı çalışmalara ağırlık vererek, daha mutlu bir Mersin oluşturmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade etti. Hedeflerinin, sağlıklı, huzurlu ve ‘büyükşehir’ sıfatını taşıyacak bir kent oluşturmak olduğunu dile getiren Kocamaz, “Göreve geldiğimiz 3 aylık süre içerisinde öncelikle kentin ihtiyaçlarını belirledik ve bu doğrultuda kendimize bir yol haritası çizdik. Çalışmalarımızı planlarken, ilçe ziyaretlerimizde muhtarlarımızla yapmış olduğumuz istişareleri göz önünde bulunduruyoruz. Fen İşleri ekiplerimiz, daha düzenli cadde ve sokaklar için halkımızdan gelen şikayetleri de değerlendirerek Mersin merkez, ilçe, belde ve mahallelerimizde tanzim, düzenleme, yol iyileştirme, bakım ve onarım ile kaldırım taşlarını yenileyerek, vatandaşların kullanımına uygun hale getiriyor. Bunların yanı sıra parkların tamirat ve tadilatları, çevre temizliği ve yeşillendirme gibi acil ihtiyaçların da giderilmesine ağırlık verdik ve ekibimiz çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor” dedi.
Önümüzdeki süreçte Mersin’de birçok yeniliğe imza atacaklarını vurgulayan Kocamaz, şunları kaydetti: “Mersinlilerin yaşam kalitesini düşüren ulaşım ve trafik sorununu büyük ölçüde çözeceğimiz projelerimizin çalışmalarını yapıyoruz. Belediyecilik, gönül işidir. Biz gönlümüzü halkımıza adadık. Biz, hiçbir zaman halka sırt çeviren olmadık. Kapımızla birlikte gönlümüzü de açtık. Halkın sesine kulak verip, adımlarımızı ona göre atıyoruz. Seçim döneminde halkıma söz verdiğim projeler askıda kalmayacak, hepsi bir bir yerine gelecek. Süreç gerektiren çalışmaları el ele, omuz omuza verip hayata geçirdikten sonra, Türkiye’nin en mutlu şehri Mersin olacaktır. Çıktığımız bu yolda adım adım ilerliyoruz.”Dedi.


``HABERİN OLDUĞU HER YERDE``

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90