KÖSEN VE DEMİRKAYA KÖY KÖY,HANE HANE SEÇİM GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Mardin Milletvekilleri İbrahim Kösen ve Cengiz Demirkaya seçim çalışmalarına köy ziyaretleri ile sürüdürüyor.

2.06.2018 13:43:56 0
KÖSEN VE DEMİRKAYA KÖY KÖY,HANE HANE  SEÇİM GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

 

AK Parti Mardin  Milletvekilleri İbrahim Kösen ve Cengiz Demirkaya  seçim çalışmalarına köy ziyaretleri ile  sürüdürüyor.

 

Seçim çalışmaları kapsamında Mardin'de çalışmalarını sürdüren AK Parti Mardin  Milletvekilleri İbrahim Kösen ve Cengiz Demirkaya, "Memleketimizin en ücra köşelerine AK Parti davasını taşıyacak, herkesin bu konuda bilinçlenmesini sağlayacağız. " dedi. 

 

Kızıltepe ilçesinde köy,köy,hane hane seçim gezilerine  devam eden Kösen ve Demirkaya Kızıltepe ilçesine bağlı,Doyuran,Eşme(Miskeynter),Aktepe,Beşevler köylerini gezerek köylüler ile görüşmeler yaparak çalışmaları hakkında bilgi vererek köylülerden  destek istedi.

 

Ak Partti Mardin 27.dönem Mardin Milletvekili İbrahim kösen Birçok köyün içme suyu ve yol problemini çözdüklerini hatırlatarak, "Tabi yollarda kaliteyi artırmak gerekiyor. 2002 de çok az sayıda köyümüzün içme suyu problemi çözülmüşken biz bugün bu problemi hemen hemen tüm köylerimizde çözmüş bulunmaktayız. Birçok köyümüzde alt yapı çalışmalarına başladık. Kanalizasyon ve alt yapı çalışmaları tamamlanan köylerimizin üst yapısında çalışmalar devam ediyor. Artık köylerimize şehirlerimizin birer mahallesi gibi düşünülerek hizmet götürülüyor. Tabi bunlar hep bu millete duyulan sevdanın eserleri. Çıktığımız yol millete hizmet yolu. Bu yolda asla yorulmuyoruz. Milletimize hizmet yolunda önümüze çıkarılan tüm engelleri milletimizle el ele vererek aşıyoruz,Aşmaya da devam edeceğiz.Milletin meşru gördüğünü gayri meşru ilan etme çabalarına milletimiz 24 HaziranSeçimlerinde sandıkta  yine gereken cevabı verecektir" diye konuştu.

 

İbrahim Kösen  “Seçim çalışmalarında AK Parti her yerde var. Mahalle mahalle, köy köy her yere gidiyoruz. Biz gittiğimiz her yerde hemşehrilerimizin teveccühü ile karşılaşıyoruz. İnanıyorum ki   24  Haziran’da inşallah çok  mükemmel  bir sonuçla çıkacağız. Teşkilatlarımızın moral, motivasyonu ve AK Partili seçmenlerimizin 24 Haziran'a  hazırlanmaları, heyecanları ve ‘üzerimize ne düşüyorsa yapacağız’ ifadeleri bunu göstermektedir''Dedi 

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78