Tarih: 29.07.2016 12:19

KOSGEB 3571 PERSONEL ALACAK!

Facebook Twitter Linked-in

soBilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, KOSGEB'e 3571 Personel alınacağını açıkladı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ekonomi için Kobilerin oldukça önemli olduğuna  belirterek, destek programlarının kurgusunu yaparken Kobilerin en doğru alanlara iletilmesi, kanalize edilmesi gerektiği ifadelerinde bulundu.  Bu konuşmalarının yanı sıra personel alımına ilişkin açıklamalarda yapan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü önemli açıklamalarda bulundu.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı’nda ilk çağrının başvurularının onaylandığını, toplamda bin 377 projeye, yaklaşık 350 milyon lira destek ve 3 bin 571 yeni personel istihdamı sağlayacaklarını söyledi.

EN ÇOK İSTİHDAM,GÜNEYDOĞU ANADAOLU'YA....

Bakan Faruk Özlu,KOBİGEL kapsamında 1,377 projeye, toplamda 3,571 yeni personelin alınacağın ve böylelikle bir çok kişiye iş imkanının sunulacağının müjdesini veren Bakan, bu alımların ne zaman yapılacağına dair bir açıklama yapmadı ve sözlerine en çok istihdamın yapıldığı bölgeler ile devam etti. İşte en fazla istihdamın yapıldığı bölgeler şöyle; w

wwPersonel istihdamında Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, 623 yeni istihdamla İç Anadolu, 587 yeni istihdamla Karadeniz, 561 yeni istihdamla Marmara, 407 yeni istihdamla Akdeniz, 329 yeni istihdamla Doğu Anadolu ve 238 yeni istihdamla Ege Bölgesi.  olacağını açıkladı.. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

nelalimi.biz




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —