KÖY KORUCULARINDAN EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ LEKESİZ`E ZİYARET

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Emniyet Genel Müdürümüze Taziye Ziyareti Gerçekleştirdi

14.08.2016 12:51:23 0
KÖY KORUCULARINDAN EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ LEKESİZ`E ZİYARET

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Emniyet Genel Müdürümüze Taziye Ziyareti Gerçekleştirdi.

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, FETÖ/PDY unsurlarınca gerçekleştirilmek istenen 15 Temmuz darbe girişimi sonrası taziye ve geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere Emniyet Genel Müdürü M. Celalettin Lekesiz’i ziyaret etti.

Sözen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Lekesiz, Türkiye’nin güçlü medeniyet yürüyüşünde ihtiyacı olan huzur ve güven ortamını demokratik kurallar içerisinde sağlamaya çalışan Emniyet Teşkilatının, ülke nüfusunun 68 milyonuna güvenlik hizmeti verirken üzerinde hassasiyetle durduğu ilkeler bulunduğunu belirterek, bu ilkeleri “Anayasanın temel değerlerine bağlı olmak, meşru otoritenin emrinde olmak, demokratik değerleri özümsemek, milli iradenin, demokrasinin ve demokratik değerlerin yanında olmak.” şeklinde sıraladı.

“15 Temmuz akşamı da bu ilkelerden taviz verilmeyerek 81 İlimizde milletimizin desteği, Silahlı Kuvvetlerimizin içerisindeki milli iradeden yana tavır koyan vatan evlatları ve köy korucularıyla sürdürdüğümüz mücadele ile FETÖ/PDY unsurlarının amaçlarına ulaşması engellenmiştir.” diye konuşan Lekesiz, bu onurlu mücadeleden dolayı Tüm Emniyet Teşkilatı Mensuplarına teşekkür etti ve şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar ve aileleriyle sağlıklı, hayırlı, huzurlu ömürler diledi.

Sözen ise, 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında milletin iradesine sahip çıkan Emniyet Teşkilatına şükranlarını sunarak başladığı konuşmasında şunları kaydetti:

“Emniyet Teşkilatı bu hain darbe girişimine boyun eğmeyerek milletimize cesaret vermiştir. Eğer böyle olmasaydı, vatandaşımızın azim ve kararlılığı kırılmış olacaktı. Bu sayede hainler emellerine ulaşamadı. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Sizin şahsınızda, tüm polislerimize bir kez daha şükranlarımı sunarım. Özellikle 30 yıldır Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde korucularımız ve askerlerimizle cansiperane mücadele eden özel harekat polislerimize yapılan saldırıyı içimize sindiremiyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilerim.”

Hain darbe girişiminde mağdur olan vatandaşlarımıza destek olmak ve haklarını korumak üzere hukuki konularda yardımcı olmak amacıyla 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Gazileri ve Terör Mağdurları Derneğini kurduklarını ifade eden Sözen, her zaman Türk Polis Teşkilatının destekçisi olarak yanında yer alacaklarına vurgu yaptı. 

Görüşme daha sonra sıcak bir ortamda devam etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00