KOYU'DAN YENİ TEKLİ; 'ELİMDE DEĞİL'

Müzik dünyasında derin duyguları işleyişiyle bilinen Koyu, yeni teklisi “Elimde Değil” ile bir kez daha dinleyicilerinin kalbine dokunuyor

Magazin 27.09.2024 10:00:00 0
KOYU

Müzik dünyasında derin duyguları işleyişiyle bilinen Koyu, yeni teklisi “Elimde Değil” ile bir kez daha dinleyicilerinin kalbine dokunuyor. Şarkı, ilişkilerde yaşanan hatalar, pişmanlıklar ve özgürlüğün getirdiği çelişkili duygulara dair etkileyici bir hikaye anlatıyor.

Sözleriyle, kişinin kontrolünün dışında gelişen olayların ve kalbin derinliklerinden gelen duygusal karmaşaların bir yansıması olan “Elimde Değil”, Koyu’nun önceki hit şarkılarında olduğu gibi, güçlü bir lirikal yapı sunuyor. Şarkıda, aşkın verdiği yalnızlık ve özgürlüğün getirdiği hafiflik, ustaca bir şekilde harmanlanıyor. Dinleyiciye derin bir içsel yolculuk yaşatmayı amaçlayan bu parça, Koyu’nun müzikal olgunluğunu gözler önüne seriyor

Sözleri ve müziği Doğancan Kösegil’e ait olan bu etkileyici eser, dinleyicilere hem melankolik hem de umut dolu bir deneyim sunuyor. “Yaz Yağmuru” teklisiyle büyük beğeni toplayan Koyu, “Elimde Değil” ile yine kalplerde yer edinmeye aday.

Koyu, 11 şarkılık albümünün geri sayımında bir adım daha atıyor. Bu şarkı, albüm öncesindeki önemli bir çıkış olarak dikkat çekiyor ve yeni yılda yayımlanacak albümün heyecanını şimdiden yükseltiyor.

Fono Müzik etiketiyle yayımlanan bu yeni tekli, tüm dijital platformlarda müzik severlerin beğenisine sunuluyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ


Anahtar Kelimeler: ' TEKLİ; 'ELİMDE DEĞİL'
32.3° / 20.7°
  • BIST 100

    9745,5%-0,85
  • DOLAR

    34,18% 0,13
  • EURO

    38,07% -0,43
  • GRAM ALTIN

    2925,68% -0,25
  • Ç. ALTIN

    4867,96% 0,00