KUDRET INTERNATIONAL HOSPITAL TÖRENLE AÇILDI

Kudret Sağlık Grubu hastane zincirinin son halkası Kudret International Hospital, 10 Haziran Salı günü TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU, AK Parti Genel Başkan Yardımcıs Mehmet Ali ŞAHİN, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı

11.06.2014 18:58:48 0
KUDRET INTERNATIONAL HOSPITAL TÖRENLE AÇILDI

Kudret Sağlık Grubu hastane zincirinin son halkası Kudret International Hospital, 10 Haziran Salı günü TBMM Başkanı   Cemil ÇİÇEK, Sağlık Bakanı   Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU, AK Parti Genel Başkan Yardımcıs   Mehmet Ali ŞAHİN, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya,Eski İçişleri Bakanı, AK Parti Mardin Milletvekili Muammer GÜLER, Ak Parti İstanbul Milletvekili Abdulkadir Aksu ve çok sayıda bürokratın katılımı ile açıldı.

Artuklu Haber Ajansı ve Artuklu Haber Grubu Yönetim kurulu Başkanı Abdullah Ortaç’ın da davetli olduğu açılış töreni muhteşem oldu.

13 yıldır sağlık sektöründe yer alan Kudret Sağlık Grubu’nun amiral gemisi olacak Kudret International Hospital; 13 farklı branşı, 66 yatak kapasitesi, 18 yoğun bakım yatağı ve 100 kişilik çalışan kadrosu ile ile Ankara’nın merkezinde yer alan, Akıllı bina teknolojisi ile inşa edilen ve ileri teknoloji ile donatılan hastane 10.000 metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek.

 Ankara’nın kalbi Çankaya ilçesinde bulunan Maltepe GMK bulvarı üzerinde yer alan hastane, şehir merkezinde ulaşımı kolay bir lokasyona sahip olmakla birlikte asansörlü otopark sistemi ile de misafirlerine önemli bir kolaylık sunuyor.” İleri teknoloji, yakın ilgi” sloganı ile hizmete açılan Kudret International Hospital, Türkiye’de ve uluslararası arenada güvenle tercih edilen bir sağlık üssü olma hedefinde.

Yüzde yüz hasta memnuniyeti

Kudret Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Serdar BAHADIR açılış töreninde yaptığı konuşmada “13 yıl önce Kudret Göz Hastanesi ile başlayan yolculuğumuz İstanbul Kadıköy Kudret Göz Merkezi ile devam etti. “Önce insan, önce sağlık” felsefi ile çıktığımız bu yolda çok şükür ki; etik değerlerimizden, bilimsel yaklaşımlarımızdan ve son teknolojiye paralel uygulamalarımızdan ödün vermeden yürüyoruz. Sağlık işletmeciliği alanında edindiğimiz tecrübeler ile Türkiye’nın göz branşından genel hastaneye geçiş adımını  atabilen tek özel hastanesi olmanın ayrıcalığını yaşıyor aynı zamanda da sorumluluğunu taşıyoruz. Tamamı alanında uzman ve önemli yere sahip hekimlerimizle birlikte yüzde yüz hasta memnuniyetini sağlayarak referans gösterilen bir hastane olacağız. Şehrin merkezinde, SGK ve kamu kurumları ile anlaşmalı bir uluslar arası hastaneyi Ankaralıların hizmetine sunmaktan onur duyuyoruz.” dedi.

 

‘’HABERİN OLDUĞU HER YERDE!!

ARTUKLU HABER AJANSI

HABER:ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA

 

 

 

 


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88