Kültür ve Sanat Temsilcilerinden Rektör Özcoşar’a Ziyaret

Mardin Kültür ve Sanat Derneği Başkan ve üyeleri, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı makamında ziyaret etti.

Mardin 18.10.2024 16:47:00 0
Kültür ve Sanat Temsilcilerinden Rektör Özcoşar’a Ziyaret

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden 23 ilin kültür ve sanat derneklerinin genel başkan vekili Ahmet Çalbay, Mardin Kültür ve Sanat Derneği temsilcisi Şehmus Sayat ve dernek üyeleri, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette, bölgenin kültürel zenginliklerinin korunması ve sanat faaliyetlerinin artırılması yönündeki çalışmalardan bahsedilirken, Mardin Artuklu Üniversitesi’nin bu süreçlere verdiği destek de takdirle karşılandı. Özellikle üniversitenin bölge kültürüne sağladığı katkılar ve sanatla ilgili projelere verdiği önem vurgulandı.

 

Ahmet Çalbay, ziyaret kapsamında Rektör Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’a, kültür ve sanat faaliyetlerine verdiği değerli katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Çalbay, üniversitenin kültür ve sanat alanındaki girişimlerinin bölgenin sosyal ve kültürel kalkınmasına önemli katkılar sağladığını ifade etti.

 

Üniversitenin yalnızca akademik alanda değil, kültürel ve sosyal alanlarda da bölgenin gelişimine katkı sunmaya kararlı olduğunu vurgulayan Özcoşar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversitenin bölge kültürünü destekleyen projelerde yer almaya devam edeceğini belirtti. ,

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

  •  


 


18.3° / 10°
  • BIST 100

    8793,61%-2,32
  • DOLAR

    33,99% 0,32
  • EURO

    37,16% 0,45
  • GRAM ALTIN

    2994,16% 1,36
  • Ç. ALTIN

    4960,24% 1,10