KUNTOĞLU,MARDİN`DEN YENİ GÖREV YERİNE UĞURLANDI

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt KUNTOĞLU için Mardin Erdoba Elagance Hotelde bir veda programı düzenlendi.

Mardin 4.02.2015 12:32:40 0
KUNTOĞLU,MARDİN`DEN YENİ GÖREV YERİNE UĞURLANDI

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt KUNTOĞLU için  Mardin Erdoba Elagance Hotelde bir veda programı düzenlendi.

2012´den beri Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde yürüten Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt KUNTOĞLU´nun Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanması sebebiyle Mardinde bir veda yemeği ve  programı düzenlendi.

Duygulu anların yaşandığı ve Akşam yemeği ile başlayan veda programı veda konuşmaları ve ardından hediye merasimi ile  devam etti. Hediye merasiminden sonra  Mevlüt KUNTOĞLU´nun misafirleri kapıda uğurlaması ve topluca fotoğraf çekimiyle program sona erdi.

Mardin Erdoba Elagance Hotelde düzenlenen Programa Mardin Valisi  Mustafa TAŞKESEN, vali yardımcıları, bazı kurum amirleri, STK temsilcileri, Siyasi parti başkanları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri katıldı.

Programda Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına söz alan Metin DEĞER, KUNTOĞLU´nun Mardin´de başarılı bir dönem geçirdiğini, nezaket ve letafetle işleri yürüttüğünü ve insani yönünün ön planda olduğunu kaydetti. Ardından kürsüye çıkan Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt  KUNTOĞLU, Mardin`in bir talihsizliğinin de sürekli personel ve idareci değişikliği olduğunu belirtikten sonra gelecek günlerde Mardin´in bu talihsizliğini yeneceğine inandığını ifade etti.

Veda yemeğinde yaptığı kısa ve dokunaklı Konuşmasında, her başlayan şeyin muhakkak son bulacağını söyleyen KUNTOĞLU, çalışma arkadaşlarına özverileri ve gayretleri için teşekkür ederek helallik istedi. Programda konuşan Mardin Valisi   Mustafa TAŞKESEN, yeni görevinde KUNTOĞLU´na başarılar diledi. Program bitiminde tüm misafileri kapıda uğurlayan Mevlüt  KUNTOĞLU, İl ve İlçe Milli Eğitim İdarecileri ile fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


38.7° / 23.1°
  • BIST 100

    10588,93%0,97
  • DOLAR

    32,84% 0,10
  • EURO

    35,30% 0,62
  • GRAM ALTIN

    2452,19% 1,14
  • Ç. ALTIN

    3967,38% 0,30