KZILTEPE ENGELLİ BASKETBOL TAKIMI DEPLASMANDAN GALİBİYETLE DÖNÜYOR

Tekerlekli Sandalye Basketbol 2.lig 2.devrenin 5. müsabakasında Kızıltepe Engelliler Gücü Kulübü deplasmanda Çarşamba Bedensel Engelliler Spor Kulübü ekibini 47-71 yenerek net bir skorla galip geldi.

Mardin 20.03.2017 20:02:02 0
KZILTEPE ENGELLİ BASKETBOL TAKIMI DEPLASMANDAN GALİBİYETLE DÖNÜYOR

TBESF 2.Lig de mücadele eden Mardin Kızıltepe Engelliler gücü spor kulübü Çarşamba Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile dün  Çarşamba da karşılaştı.Kızıltepe Engelliler Gücü'nün üstün oynadığı maçın sonucu,ÇABES 47 KENG 71 şeklinde sonuçlandı.

 

Çarşamba .Mustafa Dağıstanlı spor salonunda oynanan karşılaşmada Maçı izleyenler arasında Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney,Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir ve Çarşamba Porsuk köyü Muhtarı Hikmet KESKİOĞLU da vardı. saat 14:30’da oynanan müsabakada Kızıltepe engelliler gücü takımı müsabakaya hızlı başlayarak oyunun kontrolünü eline geçirdikten sonra zorlanmadan 2 puanın sahibi oldu.2.devrede yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren Kızıltepe ekibi bu galibiyetle birlikte  16 maçtan 5.galibiyetini alarak ligde kalma yolunda  önemli bir galibiyet aldı.

 

Dostça geçen Müsabakadan önce Çarşamba ressamı isa düdükçü Kızıltepe ekibine sürpriz yaparak el işlemeli bir tablo hediye etti. Müsabakanın bitiminden sonra her iki takım hatıra fotoğrafı çekerek  Çarşamba Kulübüne Sponsor olan Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir ile birlikte kulüp başkanı Mustafa UÇAR konuk ekibi yemekte ağırladı.

 

 

bir açıklama yapan kulüp başkanı Mehmet Yusuf TAŞKIN “Öncelikle Çarşamba Ziraat odası başkanı Muammer AYDEMİR ve Çarşamba Bedensel Engelliler Spor Kulübü başkanı Mustafa UÇAR bizi yemekte ağırladığı,Çarşamba ressamı İsa DÜDÜKÇÜ’nün kulübümüze verdiği el işlemeli Sürpriz hediye Tablosu için teşekkür ediyoruz.ligden düşmemek için   borçlanarak  ligi en iyi derecede bitirmeyi  çabalarken 30 nisan da lig bitecek ve daha kimseden destek alamadık.Yine görüşmelerde bulunarak takımın başarısı için Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı Çalıştıran A Milli Takımın Eski Hocası Harman YAZICIOĞLU’da Kızıltepe Engellileri için Salı günü (Yarın) Kızıltepe ye geliyor.26 Mart 2017 Pazar Günü Evimizde lider Çanakkale ile Kızıltepe kapalı spor salonunda saat 13:00 da  zor bir maç oynayacağız.Bu önemli maçımızda her zaman olduğu gibi bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımızı ve gelmeyenleri destek için mutlaka  bu maça bekliyoruz.

 

Başta  6 yıldır kahrımızı çeken,bizi deplasmanlara götüren Kızıltepe Yaman Kooperatifi başkanı ve aynı zamanda araç kaptanımız olan Hüseyin Yaman’a , 6 yıldır takımın başında gönüllü çalışan sevgili hocamız Mustafa AKKAYA’ya Teşekkür eder, ailelerini ihmal ederek takımın başarısı için  canla başla mücadele eden sporcularım 1-Mustafa SESİZ 2- Bakır AKÇADAŞOĞLU 3- İhsan SEYHAN 4- Cemal BULUT 5- Selahattin GÜNDÜZ 6-Yusuf Bünyamin ÇETİNTAŞ 7- Kadir AKKAYA 8-Hamdi ALBAYRAK 9-Abdurrahman MALLA HUSSEIN 10-Ramazan GÜNDÜZ 11-Bülent BOZAN 12-Ebru AKICI’ya teşekkür eder  canı gönülden kutluyorum.”dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10178,46%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,74% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2401,73% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,31% -0,35