LEVENT KOÇ AK PARTİ İZMİR 2.BÖLGEDEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri öncesi partilerin aday adayları da şekillenmeye başladı.İzmirli İş adamlarından Levent Koç Bugün yaptığı yazılı açıklama ile 26.Dönem Miletvekili aday adaylığı için yazılı başvuruda bulunduğun

2.09.2015 14:35:36 0
LEVENT KOÇ AK PARTİ İZMİR 2.BÖLGEDEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri öncesi partilerin aday adayları da şekillenmeye başladı.İzmirli İş adamlarından Levent Koç Bugün yaptığı yazılı açıklama ile 26.Dönem Miletvekili aday adaylığı için yazılı başvuruda bulunduğunu açıkladı. 

Levent Koç adaylık başvurusundan sonra Artuklu Haber'e yaptığı açıklamada:'' Yeni Türkiye inşasında 1 Kasım  Seçimlerinin önemli bir eşik olduğunu ve Türkiye bu eşiği geçerken bu ülkeye ve millete hizmet gayesi olan herkes için siyasete talip olmanın hem bir görev hem de mesuliyet olduğunu, 1 Kasım'da  bir kez da sandık başına gidecek. Yeni Türkiye yolunda önemli bir eşik teşkil eden önümüzdeki seçimler öncesinde siyasi partiler kadar bu ülkenin her evladının da milletimize karşı mesuliyeti vardır.'' dedi.

Koç sözlerine şöyle devam etti:''Siyaset yoluyla milletine hizmet edebileceğini düşünen hiç kimsenin bu mesuliyetten imtina etme hakkı yoktur. Sayın Başbakanımız Yeni Türkiye diyor ve daha güçlü, daha müreffeh, daha zengin, daha itibarlı, demokrasi standartları daha yüksek bir Türkiye hedefi için gecesini gündüzüne katıyor. Bu gayrete omuz vermek, bu gayrete destek olmak, bu gayrette yük almak, bu hizmet kervanında yer almak herkes gibi şahsımın da vazifesidir.Bu hizmet kervanında makam ve mevkilerden önce hizmetin bizatihi kendisi önemlidir ve Yeni Türkiye yolunda bu yola revan olmak her makam ve mevkiden kıymetlidir. Bu büyük ailede biz aile büyüklerimizle istişarelerimizi yaptık ve aile meclisinin önüne bir kez daha aday adayı olarak çıkma kararı alarak başvuruda bulundum. Aile meclisimiz yani yerel parti örgütünden Genel Merkezimize kadar teşkilatlarımız bize bu ailede hangi görevi layık görürse biz o görevi onların güvene layık olarak yapmakla mesulüz. Bizim niyetimiz halisane ve sarihtir, inşallah sonuçta hayırlı olur.”dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR

 

23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00