LEVENT KOÇ:``PARTİMİN EMRİNDEYİM``

7 Haziran 2015 Tarihinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinde Ak Parti İzmir 2.Bölge Milletvekili aday adayı olan ve açıklanan Milletvekili aday listesine giremeyen İzmirli İş adamı Levent Koç,Partisinin emrinde olduğunu belirterek,Seçim çalışmaların

Siyaset 18.05.2015 08:04:53 0
LEVENT KOÇ:``PARTİMİN EMRİNDEYİM``

7 Haziran 2015 Tarihinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinde Ak Parti İzmir 2.Bölge Milletvekili aday adayı olan ve açıklanan Milletvekili aday listesine giremeyen İzmirli İş adamı Levent Koç,Partisinin emrinde olduğunu belirterek,Seçim çalışmalarında Parti adaylarına destek vermek için her türlü çabayı,gösterdiğini ve çalışmalarına son hızla devam edeceğini açıkladı.
Levent Koç, “Ak Parti'nin iktidar yürüyüşünde, sade bir nefer olarak da üzerime düşen görevi yapacağım. İl başkanımızın, ilçe başkanlarımızın şahsıma vereceği her türlü görevi yapmaya ve partimin başarısı için çalışmaya hazırım.” dedi.
Levent Koç Artuklu Haber'den Abdullah Ortaç'a yaptığı özel açıklamada"İlk gün de söyledim, ben Ak Parti'nin iktidar yürüyüşünde sade bir nefer olarak da üzerime düşen her türlü görevi yapacağım. İl başkanımızın, ilçe başkanlarımızın şahsıma vereceği her türlü görevi yapmaya ve partimin başarısı için çalışmaya hazırım. Önemli olan milletvekili olmak değil. Önemli olan Türkiye'de demokrasinin işlemesi, insan hak ve özgürlüklerinin korunması ve ülkemizde Demokrasinin daha güçlenerek yerleşmesi için,Barışın daha güçlü tesisi,ekonomik kalkınmanın tesisi için üstüme düşen görevi yapmaya hazırım." diye konuştu.Koç,Ak Parti İzmir İl Başkanlığı’nın kendisine vereceği görevler için hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından hafta sonunda düzenlenen toplantıya da katıldığını belirten Levent Koç,İzmir'de Partisinin başarısı için çalışmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04