LİSE ÖĞRENCİSİNDEN MUHABİRE TEHDİT İDDİASI

Ankara`da bir lise öğrencisinin kendisini arayarak tehdit ve hakarette bulunduğu ve ses kaydının haberi olmadan kayıt altına alınıp savcılığa verildiğini iddia eden İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Hamza Kabasakal Haymana Cumhuriyet Başsavcılığına suç d

14.03.2017 21:18:50 0
LİSE ÖĞRENCİSİNDEN MUHABİRE TEHDİT İDDİASI

Ankara'da bir lise öğrencisinin kendisini arayarak tehdit ve hakarette bulunduğu ve ses kaydının haberi olmadan kayıt altına alınıp savcılığa verildiğini iddia eden İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Hamza Kabasakal Haymana Cumhuriyet Başsavcılığına  suç duyurusunda bulundu. 

 

Haymana İlçesinde bir lise öğrencisi İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Hamza Kabasakal'ı yaptığı bir haber sonrası arayarak tehdit ve hakaret bari bir konuşma gerçekleştirdiği daha sonra Kabasakal ile telefonda yaşanan tartışmaları ses kaydı altına alarak, Haymana Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunan öğrenci ile ilgili Kabasakal'da karşı suç duyurusunda bulundu.
 
 
Konu ile ilgili konuşan Hamza Kabasakal, "akşam saat 20.18'de telefonumu arayan kişinin bugün savcılıkta öğrenci olduğunu öğrendim. Babam telefonu açıyor. Benim olduğumu düşünerek her türlü hakereti ve tehdit bari konuşmayı yapıyor. Sonra benim olmadığımı anlayınca telefonu kapatıyor. Öğrenci olan bu şahıs gizliden aramak istediğini ancak numarasını gizliye alamadığını arkadaşlarına beyan etmiş. İkinci aramasında bu sefer ses kaydını da açarak benim konuşmama da izin vermeden şahsımı tamamen tahrik etmiştir. Telefon görüşmesinde fevri hareketlerim olduğu için ifadeye geldim. Akabinde telefon görüşmelerimizin ses kaydı altına alındığını görünce hemen şikayette bulundum. İznim olmadan sesim kaydedilmiştir. Can güvenliğimin olmadığını bu kişilerin şahsımı hedef haline getirmek istediğini defaten vurguluyorum." dedi.
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04