LOKMAN-I HEKİM ANADOLU FESTİVALİ`NDE....

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirilen Anadolu Festivali'nde (Festival d'Anatolie) Lokman Hekim Hastaneleri standını ziyaret ederek, tebriklerini iletti.

1.07.2013 15:51:29 0
LOKMAN-I HEKİM   ANADOLU FESTİVALİ`NDE....

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirilen Anadolu Festivali’nde (Festival d’Anatolie) Lokman Hekim Hastaneleri standını ziyaret ederek, tebriklerini iletti.

Lokman Hekim stant görevlileri ile tek tek tokalaşan Bozdağ, Lokman Hekim Hastaneleri Tıbbi Hizmetler Direktörü Dr. Mehmet Altuğ ile bir süre sohbet etti. Bekir Bozdağ, Lokman Hekim ekibi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkiye’nin kültürel, tarihi ve coğrafi özellikleri ön plana çıkararak tanıtılmasını amaçlayan Festival d’Anatolie, geçtiğimiz haftalarda Avrupa’nın en büyük uluslararası fuar alanlarından biri olan Paris Parc des Expositions Villepinte’de yapıldı.

30’dan fazla Kültür Bakanlığı sanatçısının katılımıyla gerçekleştirilen festivalde, Türkiye’nin yöresel yemekleri, halk dansları tanıtıldı.

Etkinlikte, Türk el sanatlarından örneklerle, çocuk oyun alanları, sergiler, belgesel ve film gösteri, mehteran takımı gösterisi, sema gösterimi-tasavvuf müziği dinletisi ve konserler büyük ilgi gördü.

Lokman Hekim Hastaneleri, Fransa’nın dört bir köşesinden, Hollanda, Belçika ve Almanya’dan gelen Türk ve yabancı konukların ziyaret ettiği festivalde stant açtı.

Tıbbi Hizmetler Direktörü Dr. Mehmet Altuğ başkanlığındaki Lokman Hekim ekibi, ziyaretçilere Lokman Hekim Hastaneleri hakkında bilgiler verdi.

ARTUKLU HABER AJANSI


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07