LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ'NİN YATIRIMLARI SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

Lüleburgaz Belediyesi’nin kentin çeşitli bölgelerindeki yatırım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Belediye Haberleri 17.01.2021 10:41:00 0
LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ

Lüleburgaz Belediyesi’nin kentin çeşitli bölgelerindeki yatırım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri Temizlik Şantiyesi Binası, 8 No’lu Park ve Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde hummalı çalışma içinde bulunuyor. Tüm bunların yanı sıra Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli devam eden çalışmaları yerinde inceleyip ekiplerden bilgi aldı. 

 

Daha iyi ve daha yaşanabilir bir Lüleburgaz için kolları sıvayan Lüleburgaz Belediyesi’nin kent genelindeki yatırım faaliyetleri aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri kentin dört bir yanında hummalı bir çalışma içine girerken, Başkan Gerenli o çalışmaları yakından inceledi. 

 

Temizlik Şantiyesi yükseliyor

 

Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarını sürdürdüğü ve tamamlandığında Temizlik ve Çevre Müdürlüğü personelinin yaşam alanı haline gelecek olan Temizlik Şantiyesi Binası her geçen gün ortaya çıkmaya başladı. Başkan Gerenli burada Fen İşleri Müdürlüğü personeli Caner Çalık’tan bilgi aldı. Bina, tamamlandığında bünyesinde soyunma odaları, yemek alanları ve dinlenme alanlarını içeren kompleks bir yapı olacak. 

 

O parkta peyzaj çalışması başladı

 

Öte yandan Siteler Mahallesi’nde Filiz ve Açelya Sokak’ın kesişiminde bulunan ve vatandaşların yıllardır özlemini çektiği 8 No’lu parktaki çalışmalar da son sürat devam ediyor. Kafeterya binasının kaba inşaatının tamamlandığı parkta peyzaj çalışmaları başladı. Çalışmalar tamamlandığında yaklaşık 5 bin metrekarelik alanda yürüyüş, dinlenme, spor ve çocuk oyun alanlarının bulunduğu modern bir yaşam parkı ortaya çıkacak. 

 

LYSA’da hummalı çalışma 

 

Başkan Gerenli’nin yatırım çalışmalarını incelediği gezisindeki son durağı ise Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi oldu. LYSA’da ekiplerin hummalı bir çalışma içinde oldukları gözlemlenirken Gerenli tamamlandığında Lüleburgaz ve Trakya’nın önemli sanat merkezi olacak alanla ilgili teknik ekipten detaylı bilgi aldı. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-KIRKLARELİ/LÜLEBURGAZ


13.3° / 9°
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,16% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2240,47% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00