LÜLÜ:` MÜCADELEMİZ SÜRECEK`

Bölgesel Amatör Lig 5. Gurupta Karaman Belediyespor?a konuk olan Büyükşehir Belediyesi Meskispor?un Asbaşkanı Akgün Lülü olumsuz hava şartları ve futbol oynamanın mümkün olmadığı ağır zeminde gerçek futbollarını sahaya yansıtamadıklarını belirterek, ?Son

1.02.2017 20:51:07 0
LÜLÜ:` MÜCADELEMİZ SÜRECEK`

Bölgesel Amatör Lig 5. Gurupta Karaman Belediyespor’a konuk olan Büyükşehir Belediyesi Meskispor’un Asbaşkanı Akgün Lülü olumsuz hava şartları ve futbol oynamanın mümkün olmadığı ağır zeminde gerçek futbollarını sahaya yansıtamadıklarını belirterek, “Son ana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Bölgesel Amatör Lig 5. Guruptaki temsilcilerimizden Büyükşehir Belediyesi Meskispor’da Karaman Belediyespor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. MESKİSPOR As Başkanı ve Murat Group Gümrükleme Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Lülü, olumsuz hava koşulları ve ağır zeminde karşılaştıkları rakipleri karşısında şanssız bir yenilgi aldıklarını belirterek, “Sahanın zemini malesef futbol oynamaya müsait değildi. Olumsuz hava koşulları da buna eklenince futbol kimliğimizi sahaya yansıtamadık. Erken gelen rakibin golü maça moralsiz başlamamıza sebep oldu. Daha sonra beraberliği yakalasak da hemen ardından yediğimiz gol planlarımızı alt üst etti” dedi.

İSTEDİĞİMİZ BAŞLANGICI YAPAMADIK

Lige arzu ettikleri gibi bir başlangıç yapamadıklarını da söyleyen Lülü, “Büyük beklentiler üzerine kurduğumuz takımımız ligin ilk yarısında malesef beklentilerin uzağında kaldı. İkinci yarıya Nasır Belci hocamızla yeni bir başlangıç yapıp zirve takibimizi sürdürmek istedik. Ancak üst üste yaşadığımız puan kayıpları malesef bizi hedefimizden uzaklaştırdı. Futbolda her an herşey olabilir. Biz mücadelemizi son maça kadar sürdüreceğiz. Bunun yanı sıra Mersin’deki diğer temsilcilerimiz ile olan statü gereği yarışımız da devam edecek. Toroslar Belediyespor ve MEDCEM Silifke Belediyespor’u da altımıza alarak gelecek sezon BAL Ligine doğrudan katıldan ekip olmak ve Mersin’I temsil etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

 
 
 

28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04