M.SARUHAN YAĞMUR :``KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ``

Adana Kasaplar, Tavuk Balık Eti Şarkütericiler Esnaf Odası Başkanı M. Saruhan Yağmur, ;``Sahte et sucuğu yapanlara karşı mücadeleye devam edeceklerini belirterek,Sahte sucuk imalatçılarının kökünü kazıyacağız``Dedi.

Türk Dünyasından Haberler 5.01.2016 11:56:46 0
M.SARUHAN YAĞMUR :``KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ``

Adana Kasaplar, Tavuk Balık Eti Şarkütericiler Esnaf Odası Başkanı M. Saruhan Yağmur, ;''Sahte et sucuğu yapanlara karşı mücadeleye devam edeceklerini belirterek,Sahte sucuk imalatçılarının kökünü kazıyacağız''Dedi.

Adana Kasaplar, Tavuk Balık Eti Şarkütericiler Esnaf Odası Başkanı M. Saruhan Yağmur başkanlığındaki    Denetim ekibi Adana'da  et sucukları ve et sucuğu dolum tesislerini denetleyerek. sahte et sucuğu yapanlara göz açtırılmıyor.

Adana Kasaplar, Tavuk Balık Eti Şarkütericiler Esnaf Odası Başkanı M. Saruhan Yağmur   yaptığı açıklamada 'Sahte et sucuğu yapanlara karşı mücadeleye devam edeceklerini belirterek,Sahte sucuk imalatçılarının kökünü kazıyacağız''Dedi.

Neredeyse hemen hemen her gün gıda maddelerinde yapılan sahtecilik haberleri basına yansıyor. Gerek yazılı basında gerek görsel basında çıkan haberlere rağmen ülkenin birçok yerinde gıda korsanları insan sağlığını hiçe saymaya devam ediyor. Adana Kasaplar Odası denetim ekibi bu gıda korsanlarına göz açtırmamakta kararlı.

Yaptıkları denetimlerde şuana kadar bir sorunla karşılaşmadıklarını aktaran Adana Kasaplar, Tavuk Balık Eti Şarkütericiler Esnaf Odası Başkanı M. Saruhan Yağmur, ama bunun karşılaşılmayacağı anlamına gelmediğini savundu. Bunun için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüklerini hatırlatan Yağmur, “Et ve et ürünlerinin tamamını denetliyoruz. Bilindiği gibi tanınmış markalar dahi sahte et sucuğu ve hazır kıyma yapıp satıyorlar.” dedi

Adana Kasaplar, Tavuk Balık Eti Şarkütericiler Esnaf Odası Başkanı M. Saruhan Yağmur,Vatandaşların sağlıklı Et ve Et Ürünü yiyebilmeleri için Aralıklarla bu denetlemelerin sürdürüleceğini belirterek,kesinlikle Sahte Et Ürünleri  üretenlere müsaade etmeyeceklerini belirterek,Bunların Kökünü kazımaya kararlı olduklarını açıkladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ADANA


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07