MADO`DAN VEGAN DONDURMA SEVENLERE BÜYÜK MÜJDE!

MADO`dan Vegan dondurma sevenlere müjde... Türkiye?nin en lezzetli markası MADO sürekli imza attığı yeniliklere bir yenisini daha ekledi ve hem Türkiye hem de dünyada bir ilke imza attı. MADO Vegan dondurma, hayvansal ürün kullanmak istemeyenler için MADO

Gündem 17.03.2017 16:34:33 0
MADO`DAN VEGAN DONDURMA SEVENLERE BÜYÜK MÜJDE!

MADO Türkiye ve dünyada veganları sevindirecek bir ilke imza attı:

MADO Vegan dondurmayla bitkisel serinlik

 

Türkiye’nin en lezzetli markası MADO sürekli imza attığı yeniliklere bir yenisini daha ekledi ve hem Türkiye hem de dünyada bir ilke imza attı. MADO Vegan dondurma, hayvansal ürün kullanmak istemeyenler için MADO kalitesiyle MADO cafelerde yerini aldı.

 

Doğal, katkısız ve gerçek dondurmanın üreticisi olan MADO; içeriğinde hayvansal protein bulunmayan besin değeri yüksek bitkisel vegan dondurmalarını; MADO dondurmalarından vazgeçemeyen, farklı lezzetler keşfetmeyi seven ve sağlığına önem veren misafirleri için hazırladı.

 

MADO, vegan dondurma üretiminde 100 doğal meyveler, taze kuruyemiş ve bitter çikolata yanı sıra laktoz içermeyen badem, hindistan cevizi, fındık sütlü kullanıyor. Vegan dondurmalar, formuna özen gösterenler, hayvansal ürün tüketimini sınırlandırmak isteyenler ve hayvan sevgisiyle hayvansal ürün tüketmeyi reddederek vegan beslenen bütün dondurma severlere hitap ediyor. Yeni lezzetlere açık dondurma gurmelerinin yanı sıra MADO Vegan, sütteki laktozu sindiremeyen, sütün besin değerlerinden faydalanamayan misafirlerinin de rahatsız olmadan rahatça dondurma yemelerini sağlıyor.

 

MADO Hakkında

 

Kahramanmaraş’ın dövme dondurması Mado ile dünyanın tanıdığı bir tada ve markaya dönüştü. Mado serüvenine geleneksel dövme dondurma ile başlayan Osman Ağa’dan bugüne 5 kuşaktır savunulan ilke Mado’nun adında birleşiyor. Kahramanmaraş’ta 150 yıllık dondurma üretme geçmişi olan Kanbur Ailesi, “dondurmanın vatanından çıkarak dünyaya yayılması kendi ismiyle olmalıdır” ilkesinden hareketle Kahramanmaraş dondurmasını Mado adıyla bir dünya markası haline getirdi.

 

Mado, bugün Yaşar Dondurma ve Gıda Maddeleri A.Ş. çatısı altındaki çok sayıda şirket ve markayı kapsayan güçlü bir yapının amiral gemisidir. Yaşar Dondurma ve Gıda Maddeleri A.Ş. 33 bin dönüm üzerine kurulu fabrikasında gelişen teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak dünya standartlarında üretim yapar. Günde 120 ton dondurma üretilen tesislerdeki tüm ürünler, kalite denetimlerinden sonra damaklarımıza ulaşana kadar soğuk hava depolarında muhafaza edilir. Üretildiği ilk andaki tazeliğini koruyan Mado, frigorifik özel araçlarla tüketicisine ulaştırılır.

 

Kahramanmaraş 'ın simgelerinden biri haline gelmiş olan ünlü Yaşar Pastanesi'nden, yapısında birden fazla markayı barındıran Yaşar Dondurma ve Gıda Maddeleri A.Ş.’nin dondurmacılık sektöründe rekabet ve buna bağlı farklılaşma ihtiyacını karşılamak için gençleşen tüketici profiline yeni ve farklı ürünler sunmak kişisel ihtiyaç ve beklentilerine yönelik olarak özgürlük tanımak gerçeğinden yola çıkarak değişik boyutlardaki mağazalarında Türkiye’nin klasikleşmiş mutfak kültürünün en lezzetli örneklerini de sunmaktadır.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


25.9° / 14.7°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78