MAGİİD İFTAR YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ:

Her yıl düzenlenen geleneksel MAGİİD iftar yemeği bu yıl üyelerden Zeki Ceylan`ın sahibi olduğu Hacıbaba Restaurant`ta gerçekleştirildi.

Mardin 26.05.2019 01:26:37 0
MAGİİD İFTAR YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ:

Her yıl düzenlenen geleneksel MAGİİD iftar yemeği bu yıl üyelerden Zeki Ceylan'ın sahibi olduğu Hacıbaba Restaurant'ta gerçekleştirildi. 

 

Geniş katılımlı yemekte karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Kısa bir konuşma yapan MAGİİD   başkanı Avukat Bilal ORAK üye ve misafirlere hitaben şu konuşmayı yaptı;

 


"Değerli üyelerimiz, değerli dostlarımız ve misafirlerimiz hepiniz hoşgeldiniz.
Artık geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimizi bu senede gerçekleştirmenin onurunu ve mutluluğunu sizlerle birlikte yaşıyoruz. Bu sene ramazan ayında yine her yıl olduğu gibi "ramazan ayı erzak yardımı kolilerimizi Mersin'in farklı yerlerindeki 1900 aileye siz değerli üyelerimizin katkıları ile her bir eve ayrı ayrı ulaştırdık. Bundan dolayı mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Bu yardımlarda emeği geçen, katkı sunan herkesten allah razı olsun. Allah yardımlarınızı kabul etsin.

 

Geçtiğimiz ay, değerli üyelerimizin oluşturduğu takımlarla gerçekleştirilen geleneksel futbol turnuvamız üyelerimizin ve önemli kurumların katkıları sayesinde amacına ulaşmış, başarılı ve güzel bir şekilde sonuçlanmıştır. Bu futbol turnuvamızda bizlere verdikleri desteklerinden ötürü; İmamkayali Renault truck Mersin, İmamkayali Volvo Gaziantep, Eurowag, Merlas oto lastik, Gps Buddy araç takip sistemleri, Volvo finans, Aktiv sigorta aracılık hizmetleri ve Temsa iş makineleri kurumlarının burada bulunan değerli temsilcilerinin şahsında kurumlarına da ayrıca çok teşekkür ederiz.'' dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


25.1° / 13°
  • BIST 100

    9679,8%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00