MAHİR ÜNAL`DAN ``BEDELLİ ASKERLİK``AÇIKLAMASI

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, katıldığı A Haber canlı yayınında bedelli askerlik konusunda yaptığı açıklamada `Cumhurbaşkanımız Bedelli konusu seçimden sonra benim masamda ilk gündem maddelerinden birisi olacak.` demişt

Gündem 6.07.2018 10:09:33 0
MAHİR ÜNAL`DAN ``BEDELLİ ASKERLİK``AÇIKLAMASI

 Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal,  katıldığı A Haber canlı yayınında  bedelli askerlik konusunda yaptığı açıklamada 'Cumhurbaşkanımız Bedelli konusu seçimden sonra benim masamda ilk gündem maddelerinden birisi olacak.' demişti. Şimdi bu konuda gerekli çalışmalar, düzenlemeler neyse bununla ilgili süreçler tamamlandıktan sonra çalışmalara başlayacaktır." dedi.

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü MahirÜnal  bedelli askerlik konusunda gerekli düzenlemelerin yapılmasıyla çalışmalara başlanacağı açıklamasını yaptı .

 

Mahir Ünal  A Haber canlı yayınında , "Bedelli askerlik noktasında çalışmalar ne aşamada?" şeklindeki soruya, "Şu anda hem Meclis ayağında hem de Cumhurbaşkanlığı ayağında seçim sonrası bir yeni durumun şekillenmesi süreci var. Cumhurbaşkanımız seçimlerden önce ifade etmişti 'Bedelli konusu seçimden sonra benim masamda ilk gündem maddelerinden birisi olacak.' demişti. Şimdi bu konuda gerekli çalışmalar, düzenlemeler neyse bununla ilgili süreçler tamamlandıktan sonra çalışmalara başlayacaktır." yanıtını verdi.

 

Bedelli Askerlik konusunda sürecin işlemeye başladığını belirten Mahir Ünal,yetiştirilebilmesi halinde Temmuz ayında,Temmuz ayında Meclisin Tatile girmesi halinde ise Ekim ayında konunun Meclis'e götürüleceğini  ifade etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00