Mahmut Görgen "Ne Mutlu Türk'üm Diyene" projesini canlı yayında anlattı

Aranjör ve DJ Mahmut Görgen 29 Ekim'de Milyon TV'de ekrana gelen Zeynep Bozkaya ile Life Style isimli programa konuk olarak canlı yayında projesini anlattı.

1.11.2020 13:56:00 0
Mahmut Görgen

Aranjör ve DJ Mahmut Görgen 29 Ekim'de Milyon TV'de ekrana gelen Zeynep Bozkaya ile Life Style isimli programa konuk olarak Cumhuriyet Bayramı'na özel olarak Atatürk'ün sesini kullanarak hazırladığı "Ne Mutlu Türk'üm Diyene" isimli projesini anlatırken dijital gelirlerinin de Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacağını yineledi.

Mahmut Görgen son aylarda çıkardığı single çalışmaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündeme gelen isimler arasında bulunuyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel hazırladığı "Ne Mutlu Türk'üm Diyene" isimli projesiyle de dikkatleri üzerine çeken genç aranjör Zeynep Bozkaya'nın sunduğu Life Style isimli programa klibinde de yer alan başarılı oyunculardan Tuna Gürcoşkun ile beraber katıldı. Projesiyle ilgili aşamaları ve dijital gelirleriyle ilgili önemli açıklamalar yaparken aynı zamanda müzik sektörü, gelecekteki projeleri ve konser programıyla ilgili de açıklamalar gerçekleştirdi.

Programda Tuna Gürcoşkun'da tiyatro oyunu ile birlikte oyunculuk kariyerinden söz ederken "Ne Mutlu Türk'üm Diyene" isimli projede yer almaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Sunucu Zeynep Bozkaya ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Görgen ve Gürcoşkun program sonunda herkesin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarken Milyon TV ailesine de kendilerini konuk ettiği için teşekkür etti..

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00