MAMAK ARTIK GECELERİ IŞIL IŞIL

Mamak Belediyesi Kent Estetiği açısından ilçenin güzel bir görüntüye kavuşması için yürüttüğü çalışmalarla ilçeyi ışıl ışıl huzur dolu bambaşka bir görünüme kavuşturdu.

17.01.2016 13:04:49 0
MAMAK ARTIK GECELERİ IŞIL IŞIL

Mamak Belediyesi Kent Estetiği açısından ilçenin güzel bir görüntüye kavuşması için yürüttüğü çalışmalarla ilçeyi ışıl ışıl huzur dolu bambaşka bir görünüme kavuşturdu. Meydanlar, caddeler, kavşaklar ve parklar görselliği ile dikkat çekiyor. Teknolojinin son imkânlarını kullanarak vatandaşlara kaliteli hizmet götürmeyi hedefleyen belediye, LED aydınlatma ile parkları sadece gündüz yaşayan yerler olmaktan çıkardı. Parklara gündüz aydınlığını taşıyan LED’li elektrik direkleri, bu alanların gece karanlığında da kullanımına kapı açtı. Cadde, sokak ve parklarda gerçekleştirilen aydınlatma çalışmaları ile Mamak’ın göz kamaştırdığını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “ Mamak’ı ışıl ışıl parıldayan bir ilçe haline getirdik” dedi.

Mamak göz kamaştırıyor

İlçede, renk geçişli havuz aydınlatmaları, parklardaki dekoratif aydınlatmalar, saat kuleli meydanlardaki aydınlatmalar ve yatırımlarda ki cephe aydınlatmaları Mamak’ı göz alıcı bir ilçeye dönüştürürken, vatandaşlardan da tam not alıyor. Çeşitli süs bitkileri ile ilçenin değişik mekânları yeşilin güzelliklerini istenilen düzeyde sergilerken, geceleri de değişik renkli ışıklar ve su havuzları ile büyüleyici bir güzellik ortaya çıkıyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00