Mamak Belediyesi DSİ, Sakarya Büyükşehir Belediyespor?u ağırlıyor

Basketbol 1.Ligi?nde 2.yarı heyecanı başlıyor. Büyük çekişmeye sahne olan ve seyircilerin büyük ilgi gösterdiği TBL 1.Lig?inde Mamak Belediyesi DSİ, 2.yarının ilk maçını Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak.

28.01.2016 10:42:25 0
Mamak Belediyesi DSİ, Sakarya Büyükşehir Belediyespor?u ağırlıyor

Basketbol 1.Ligi’nde 2.yarı heyecanı başlıyor. Büyük çekişmeye sahne olan ve seyircilerin büyük ilgi gösterdiği TBL 1.Lig’inde Mamak Belediyesi DSİ, 2.yarının ilk maçını Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak. İki takım arasındaki karşılaşma, 29 Ocak Cuma günü saat 16.00'da Mamak Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak. Mamak’taki derbi, iyi savunma yapan iki takımın mücadelesine sahne olacak. Mamak Belediye DSİ’nin hem Ankara’yı hem de Mamak’ı temsil ettiğini, ikinci yarıda da tüm Başkentlilerin desteklerini beklediklerini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Lig’in ikinci yarısında da teknik ekip ve oyuncularımıza başarı diliyor, maçlarımıza gelerek bizlere destek olan alınan galibiyetlerde büyük pay sahibi olan sporseverlerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki haftalarda da kendilerini yanımızda görmek istediğimizi belirtmek istiyorum. Tribünlerin dolu olması hem oyuncularımızı hem de bizleri de motive etmektedir” dedi

Mamak ikinci yarıya hazır

Devre arası çalışmalarını Ankara’da gerçekleştiren Başkent ekibi, ligde bugüne kadar oynadığı maçların 6’ sını galibiyetle kapatmasını bildi. Güçlü rakibi Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u yenerek, Sakarya’yı eli boş göndermek isteyen ev sahibi takım, ligde 15’nci sırada yer alıyor. Oyuncuların geçirdikleri sakatlıklarla talihsiz bir sezon geçirdiklerini kaydeden takım koçu Haydar Kemal Ateş, ligin ikinci yarısına galibiyet serisiyle başlamak istediklerini belirterek, oynayacakları maçtan da galibiyetle ayrılıp hedeflerinin zirveye adım adım daha yaklaşmak olduğunu söyledi. Ateş, “Ligin ikinciyarısında ilk yarı yaptığımız hataları görüp daha güçlü mücadele vereceğiz. İkinci yarıda galibiyet serimize başlayacağız. Daha oturmuş bir takımla lige devam edeceğiz. Mamaklı sporseverleri bu maçta da yanımızda görmek istiyoruz. Onların destekleriyle maçtaki motivasyonumuz üst seviyede oluyor. Gelip bizi desteklesinler ve zirveye taraftarımızla birlikte yürüyelim” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07