MAMAK BELEDİYESİ,KURBANLIKLARA BU YIL DA ``GEBELİK TESTİ ``YAPACAK!

Mamak Belediyesine bağlı veteriner hekimler bı yıl da kurbanlıkların satıldığı alanda düzenli olarak gebe hayvan kontrollerini yapacak ve gebe hayvanların satışına engel olacak.

Belediye Haberleri 16.08.2016 15:35:51 0
MAMAK BELEDİYESİ,KURBANLIKLARA BU YIL DA   ``GEBELİK  TESTİ ``YAPACAK!

Mamak Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklara başladı. Her yıl olduğu gibi bu yılda kurban pazarını Ortaköy’de kuracak olan Mamak Belediyesi alanda satış yapılacak çadırların da yer tahsisine devam ediyor. Toplam 360 çadır kapasiteli alanda Mamak Belediyesi her yıl verdiği standart hizmetleri bu yılda sürdürecek. Mamak Belediyesi; elektrik, su, mescit, jandarma hizmet noktası gibi birçok altyapı hizmetini alanda hazır hale getirdi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Kurban satış alanımızda her ayrıntı düşündük. Her yıl düzenli olarak verdiğimiz hizmetler bu yılda aynı şekilde verilecek” dedi. Kurban kesim alanında bu yıl sabit lavaboların yanında ek olarak seyyar lavabolarda hizmete sunulacak.

Veteriner hekimler bu yılda gebelik testi yapacak

Mamak Belediyesi zabıta ekipleri kurulan zabıta noktasında kurban bayramına kadar 7-24 hizmet verecek. Çadırların kurulmasının ardından alanda yine boğa yakalama timi görev alacak ve istenmeyen durumların önüne geçecek. Mamak Belediyesine bağlı veteriner hekimler alanda düzenli olarak gebe hayvan kontrollerini yapacak ve gebe hayvanların satışına engel olacak. Çadırlar kurulduktan sonra Mamak Belediyesi alana ücretsiz servisler düzenleyerek vatandaşların da ulaşımını sağlayacak.   

 

ARTUKLU HABER AJANSI*ANKARA/MAMAK    

 
 
 

23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00