MAMAK İLÇE PROTOKOLÜ KAHVALTIDA BULUŞTU

Mamak ilçe protokolü kahvaltıda bir araya geldi. Nenehatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi?nde gerçekleşen kahvaltıya Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, başkan yardımcıları, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Mamak il

10.11.2015 10:28:37 0
MAMAK İLÇE PROTOKOLÜ KAHVALTIDA BULUŞTU

Mamak ilçe protokolü kahvaltıda bir araya geldi. Nenehatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen kahvaltıya Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, başkan yardımcıları, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Mamak ilçe Nüfus Müdürü Suat Falay Ortaç ve kaymakamlık protokolü ve daire müdürleri katıldı. 

Mamak’ın sorunlarının ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü kahvaltıda, Kaymakam Mantı ve Başkan Akgül, kurum yetkililerinden bilgi aldı. Kahvaltının kurumlar arası işbirliği, beraberlik ve kaynaşmanın artması noktasında önemli olduğunu vurgulayan Kaymakam Mantı , “Bir aile ortamı olarak hizmetlerimizin daha başarılı olacağına inanıyoruz. Hep birlikte vatandaşımıza hizmet ediyoruz” dedi.

Birlikten güç doğar

Vatandaşlara daha iyi nasıl hizmet verilir noktasında önerileri dinleyen Akgül, Mamak’ın daha da gelişmesi adına kamu kurumlarıyla sürekli irtibat halinde olduklarını belirterek, “Hizmetlerin daha iyi düzeye gelmesi birlik ve beraberlikle oluyor. İlçemizi hep birlikte daha güzel yarınlara hazırlıyoruz. Birlikten güç ve kuvvet doğar” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ/ANKARA

 


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00