Mamak?ın 12`inci Aile Merkezi Ekin Mahallesi?ne yapılıyor
Sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerine büyük önem veren Mamak Belediyesi 12. aile merkezini açmak için düğmeye bastı.
Sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerine büyük önem veren Mamak Belediyesi 12. aile merkezini açmak için düğmeye bastı. Ekin Mahallesi’nde 2 bin 250 metrekarelik kapalı alana sahip olacak ve 3 kattan oluşacak merkezin temeli atıldı.
Merkezin her katında farklı bir etkinlik alanı bulunacak. İlk katında biçki dikiş odası, el sanatları merkezi, bilgisayar odası ile spor salonu, soyunma odaları ve duşlar yer alması planlanırken, ikinci kat dersliklere ayrılmış durumda. Aile merkezinin çatı katında ise 60 kişilik seminer salonu ile yabancı dil ve internet odaları bulunacak. Alt ve üst yapı yatırımları kadar sosyal ve kültürel yatırımlara da önem veren Mamak Belediyesi Başkanı Mesut Akgül, aile merkezlerinin Mamak’ta yepyeni bir dönem başlattığına dikkat çekti ve “Belediyemizin hanımlara meslek edindirmeye yönelik çalışmaların artarak devam edecek. Temeli atılan merkezimiz de bunun en önemli göstergesi“ dedi.
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
-
1
Mehmet Dicle: ''Niksar Merkezli Deprem Hepimizi Derinden Endişelendirdi''
-
2
Mardin'de Fakülte Uygulama Alanında Yerel Üzüm ve İncir Çeşitlerinin Dikimi Gerçekleştirildi
-
3
Fields madalyalı matematikçi Türkiye’de konferanslar verecek
-
4
Türk Dünyası’ndan Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret
-
5
Ortadoğu Gerilimi Otomobil Fiyatlarına Yansıyacak
-
6
İstanbul Ticaret Üniversitesi’ne YÖKAK’tan 5 Yıllık Tam Akreditasyon
-
7
ABB’DEN, İFTARA YETİŞEMEYEN VATANDAŞLARA MOTOKURYELERLE KUMANYA DAĞITIMI
-
8
Türk Oyuncu Boran Kuzum’un Yer Aldığı Netflix Dizisi Big Mistakes’ten İlk Fragman Yayınlandı
-
9
ALİ ÇELİK GURBET YILLARINI ŞARKISIYLA DİLE GETİRDİ
-
10
Özlem Koldaş’tan Soner Olgun Şarkısı
-
11
ZAFER PARTİSİ; “BAYRAM İKRAMİYESİ EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI TUTARINDA VERİLMELİ”
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,19% 0,15
-
EURO
50,61% -0,63
-
GRAM ALTIN
7161,53% -0,61
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65



