MAMAK İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ DERNEĞİ?NDEN MEHMETÇİĞE TAM DESTEK?

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sınırlarımızı korumaya yönelik olarak, Suriye?nin Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ?a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek için düzenlediği operasyona mesleki anl

1.02.2018 14:10:02 0
MAMAK İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ DERNEĞİ?NDEN MEHMETÇİĞE TAM DESTEK?

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sınırlarımızı korumaya yönelik olarak, Suriye’nin Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek için düzenlediği operasyona mesleki anlamda her türlü lojistik desteği veremeye hazır olduğunu bildirdi.

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-DER) Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkanı Hamza Can, terör örgütlerinin Türkiye sınırında yaptığı yığınağı, metrelerce kalınlıkta ve kilometrelerce uzunlukta yapılan sığınak ve tünelleri hayretle ve ibretle takip ettiklerini belirterek, “Olaylar göstermiştir ki, yapılan tüm hazırlıklar Türkiye düşmanlığına yöneliktir. Ordumuzun Afrin’e yaptığı bu müdahalenin haklılığını ve gerekliliği ortaya koymaktadır. Tüm bu gerçekler ortada iken Türk Tabipler Birliği (TTB) ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nin (TMMOB) Zeytin Dalı Harekâtına ilişkin bildirileri kabul edilemez bir tavırdır. Birlikte çalıştığımız hiçbir mühendis ve mimar, bu sözde birlikler gibi düşünmemektedir. Başında Türk ifadesi olan bu birliklerin, Türk milletine karşı böyle bildirilere imza atmasını kınıyoruz ve müteahhitler olarak bu bildirinin içeriğini reddediyoruz” ifadelerini kullandı.

“MEHMETÇİĞİMİZİN YANINDAYIZ”

Müteahhitler olarak üzerlerine düşün maddi ve manevi yardımları yapmaya hazır olduklarını, mesleki açıdan ihtiyaç duyulması halinde Türk Silahlı Kuvvetlerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Hamza Can, “Biz Kurtuluş Savaşını yaşayan, bu ülkeyi yeniden dirilten bir milletin evlatlarıyız. Şu anda Türkiye gelişmişlikte ve refahta büyük bir atak yaptı. Böyle bir ortamda ülkemizin ihtiyaçları için ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya hazırız. Gerek araç gereç, gerekse malzeme temininde Mehmetçiğimize katkı vermeye canı gönülden hazırız” dedi.

“GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR”

Kumpas davaları ve 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında Türk Ordusunun gücünü kaybettiğini ve açmaza düştüğünü düşünen düşmanların bu operasyon sonrasında Mehmetçiğimizin zafer üstüne zafere kazanmasının şokunu yaşadıklarını aktaran MİM-DER Başkanı Hamza Can, “Şu anda küresel güçler ve şer odakları Türk Ordusunun gerçek kuvvetini bir kez daha görmüş oldu. Bu ülke için canını vermekten geri durmayan bu vatan evlatlarımızın yanındayız, destekçisiyiz ve duacısıyız” diyerek açıklamasını tamamladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90