MAMAK PROTOKOLÜ KAHVALTIDA BULUŞTU

Her ay düzenli olarak kahvaltılı toplantıyla bir araya gelen Mamak İlçe Protokolü yeni yılın ilk kahvaltılı toplantısını gerçekleştirdi.

22.01.2016 11:03:17 0
MAMAK PROTOKOLÜ KAHVALTIDA BULUŞTU

Her ay düzenli olarak kahvaltılı toplantıyla bir araya gelen Mamak İlçe Protokolü yeni yılın ilk kahvaltılı toplantısını gerçekleştirdi. Cebeci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen kahvaltıya Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Müftüsü Muharrem Genç, Mamak Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ,İlçe Yazı İşleri Müdürü H.Suzan Canışen,Mamak ilçe Nüfus Müdürü Suat Falay Ortaç,İlçe Sağlık Müdürü Dr.Alpaslan Demir,başta olmak üzere belediye başkan yardımcıları, kaymakamlık personeli ve daire müdürleri katıldı. Kahvaltıda ağırlıklı olarak sömestr tatili, kendini iyiden iyiye htiren kış şartları ve kar yağışı konuşuldu. Kurumlar arası koordinasyonun daha etkin bir şekilde yapılmasını sağlamak amacıyla gerçekleşen kahvaltıda, vatandaşlara yönelik yapılacak çalışmalar anlatıldı; kurumlar arası iş birlikteliğinin gerekliliği vurgulandı.

HEDEF VATANDAŞA DAHA İYİ VE KALİTELİ HZİMET SUNMAK

Hedefin vatandaşlara daha iyi hizmet etmek olduğunu dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Düzenli olarak ilçe protokolüyle kahvaltıda buluşuyoruz. Kamu kurumlarının temel amacı vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmektir. İlçemizde yaşanan sorunlara en hızlı şekilde çözüm üretmek ve yaşanması muhtemel sorunların önüne geçmek açısından kurumlar arası işbirliği son derece önemli. Bu manada içinde bulunduğumuz kış ayı ve okulların tatile girmesi nedeniyle istişare yaptık” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82