MAMAK`TA DOSTLUK KAZANDI

Geçtiğimiz ay başlayan ve Mamak Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası?nın ortaklaşa düzenlediği futbol turnuvası Zabıta Müdürlüğü?nün galibiyetiyle tamamlandı.

25.05.2016 11:06:18 0
MAMAK`TA DOSTLUK KAZANDI

Geçtiğimiz ay başlayan ve Mamak Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası’nın ortaklaşa düzenlediği futbol turnuvası Zabıta Müdürlüğü’nün galibiyetiyle tamamlandı. Mamak Belediyesi müdürlükleri arasında düzenlenen turnuvaya 17 takım katıldı. Kıran kırana maçların yaşandığı turnuvada final maçı Zabıta Müdürlüğü ile Park Bahçeler Müdürlüğü arasında yapıldı.  Final maçında takımları Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, Başkan Yardımcıları Erdoğan Karadağ ve Aydın Demir, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin’de yalnız bırakmadı. Dostluk ve centilmenlik havasında oynanan maçları değerlendiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Galibi kim olursa olsun biz sonuca dostluk kazandı gözüyle bakıyoruz ancak her turnuvanın bir galibi olduğu gibi bu turnuvanın da galibi Zabıta Müdürlüğümüz. Kendilerini tebrik ediyorum ve bu turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Maçlar derbi heyecanındaydı

Dostluk ve centilmenlik havasında yapılan final maçında adeta derbi heyecanı vardı. Final maçı için sahneye çıkan Zabıta Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü kıran kırana bir maç yaptı. Final maçında 8-4 sonuçla gülen taraf Zabıta Müdürlüğü oldu.  Final maçı sonrasında Akgül ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

                                                 


Anahtar Kelimeler: MAMAK`TA DOSTLUK KAZANDI
35.9° / 21.3°
  • BIST 100

    10400,50%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21