Mamak`ta İftar sofrası bu kez Başak ve Ekin sakinlerini buluşturdu

Mamak Belediyesi tarafından sürdürülen Mahallede İftar Var programı bu kez Başak ve Ekin Mahalle sakinlerini aynı sofra etrafında buluşturdu.

19.06.2016 12:30:31 0
Mamak`ta  İftar sofrası bu kez Başak ve Ekin sakinlerini buluşturdu

Mamak Belediyesi tarafından sürdürülen Mahallede İftar Var programı bu kez Başak ve Ekin Mahalle sakinlerini aynı sofra etrafında buluşturdu. 4 bin kişinin aynı sofrada buluşarak iftar açtığı programa AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

Akgül: "Bu güzel tablo sizin eseriniz"

İftar öncesi masaları tek tek gezen Akdoğan ve Akgül vatandaşlarla sohbet ederek hal hatır sordu. 7 yıldır Mamaklıları iftar sofralarında bir araya getirdiklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde aynı masa etrafında bir araya geliyoruz. Böyle güzel bir tabloyu oluşturduğunuz içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Akdoğan: "Dünya mazlumları için dua edin"

Ramazan’ın rahmet ayı olduğunu dile getiren AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan; “Bu aziz millet 3 milyon Suriyeliye kucak açtı, sınırlarını açtı, sofrasını açtı. Bu ayda dünya mazlumları için dua edelim. Terörle mücadele eden askerimize, polisimize dua edelim. Millet olarak mazlumlarla kucaklaşalım” dedi. Grup Buhara’nın ilahilerle sahne aldığı programda semazen gösterileri de yer aldı. Program sonunda sahne alan Hacivat ve Karagöz çocuklara eğlenceli anlar yaşattı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


36.4° / 23.2°
  • BIST 100

    10647,9%-0,31
  • DOLAR

    32,67% -0,21
  • EURO

    35,17% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2444,38% -0,23
  • Ç. ALTIN

    3951,61% 0,00