Mamak`ta Mahalle iftarı bu kez Gökçeyurt ve Lalahan?da yapıldı
Mamak Belediyesi?nin dört yıldır uyguladığı ?Mahallede İftar Var? etkinliği bu yılda binlerce vatandaşın katılımıyla devam ediyor.
Mamak Belediyesi’nin dört yıldır uyguladığı ‘Mahallede İftar Var’ etkinliği bu yılda binlerce vatandaşın katılımıyla devam ediyor. Özlenen eski ramazanların ruhuna uygun mahallede birbirini tanıyan tanımayan herkesin bir araya gelerek beraber iftar yaptıkları Mahallede İftar Var programının ikincisi Gökçeyurt ve Lalahan Mahallelerinde yapıldı. İftar programlarında Mamaklı vatandaşları yalnız bırakmayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ilk olarak Gökçeyurt Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu dile getiren Akgül mahalle sakinlerine bir de müjde verdi. Akgül: “Gökçeyurt Mahallemize bir konak sözümüz vardı ve şu anda projeleri hazırlanıyor. En kısa sürede ihale aşaması tamamlayarak konağımızın inşaatına başlayacağız” dedi.
Ramazan paylaşma ayı
Gökçeyurt Mahalle iftarının ardından Lalahan’a geçen Akgül iftar programına katılan vatandaşlara teşekkür ederek: “Kardeşlik ruhunun ve paylaşmanın güzelliğini bu sofralarda hep beraber yaşıyoruz. Sizler bu sofraları doldurmazsanız bizler bu güzelliği yaşayamayız. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Akgül’e mahalle iftarlarında Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer’de eşlik etti.
ARTUKLU HABER AJANSI-MAMAK
-
1
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENİNDEN AÇIKLAMA
-
2
TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY'DAN SAVAŞA VE SESSİZLİĞE KARŞI ULUSLARARASI SENDİKALARA ÇAĞRI
-
3
DİKA'dan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Proje Yazma Eğitimi
-
4
Dişhekimleri Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çekti
-
5
ABB’NİN ÖRNEK PROJESİ HPV AŞI UYGULAMASI İÇİN YENİ BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI
-
6
Midyat’ta Orman Haftasında Fidanlar Toprakla Buluştu
-
7
Can Atayılmaz ve Ceren Sagu'dan; '' Atarım İçime''
-
8
REKTÖR ÖZCOŞARDAN KALİTE GELİŞTİRİCİ AKADEMİK PERSONELE TEŞEKKÜR TOPLANTISI
-
9
GEMLİK BELDİYESİ'NDEN İLÇEDE PEYZAJ ÇALIŞMALARI
-
10
DEM Partili HUN, "Iğdır’da GES Projeleri Meraları Yok Ediyor''
-
11
Türkiye, 2026 Küresel Kadın Zirvesi'ne Ev Sahipliği Yapacak
-
BIST 100
15736,71%-0,86
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,25% 0,01
-
GRAM ALTIN
6343,45% 1,56
-
Ç. ALTIN
10573,62% -0,38



