Mamak`ta Öğretmenler Günü`nde Coşkulu Kutlama

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi`nden düzenlenen programa Mamak Kaymakamı Ziya Polat, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, ilçede çeşitli okullarda g

Belediye Haberleri 25.11.2017 09:04:58 0
Mamak`ta Öğretmenler Günü`nde Coşkulu Kutlama

 

Mamak Belediyesi ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle özel bir program düzenledi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nden düzenlenen programa Mamak Kaymakamı Ziya Polat, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, ilçede çeşitli okullarda görev yapan okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

 

Öğretmenlerimize inancımız tam

Programın açılı konuşmasını yapan Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, “Şüphesiz öğretmenlerimizin emeğini, değerini anlatmaya bir gün yetmez. Geçmişimizden bu güne tüm dünyanın örnek aldığı alimleri yine yetiştiren nasıl ki öğretmenlerimiz ise bugünde görevinizi çağa uygun bir biçimde yerine getireceğinize inancımız tam” dedi.

 

Eğitim hepimizin görevi

Eğitim her tarafa yayılması gereken bir olgu olduğunu ifade eden Mamak Kaymakamı Ziya Polat, “Memleketin aydınlık geleceğine emin adımlarla ilerlemesinde siz değerlerli öğretmenlerimizin yüklü çok ağır. Eğitim sadece öğretmen arkadaşlarımızın sırtına koyulacak bir yük değildir. Eğitim devletin tüm kurum ve kuruluşlarıyla en önemli görevlerinden biridir. Bu açıdan kaymakamlık ve belediye olarak öğretmenlerimizin emrindeyiz” dedi.

 

Yeni nesil Türkiye Cumhuriyeti’ni hak ettiği getirecektir

Başta Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenleri sevgi ve saygı ile selamlayarak sözlerine başlayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bizim değerlerimiz var. Başta bayrağımız, vatanımız devletimiz ve milletimiz. İşte yeni nesli yetiştirirken başta bu temel değerler üzerine yetiştirirsek, bundan sonrası zaten gelecektir. İnanıyorum ki siz değerli öğretmenlerimizin yetiştirdiği nesil daha hızlı bir şekilde büyük Türkiye Cumhuriyeti’ni hak ettiği yere getirecektir” dedi.

 

Öğretmenler yemin etti

Protokol konuşmalarının ardından Mamak'ta bulunan okullarda öğretmenler arası yapılan “Ben öğretmenim” temalı şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğretmenlere plaket verildi. Adaylığı sona eren genç öğretmenlerin yemin ettiği bu özel gün, müzik öğretmenlerinin verdiği mini konser ile son buldu.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10178,46%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,74% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2401,73% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,31% -0,35