MAMAK`TA PARALELE GEÇİT YOK

15 Temmuz?da hain terör örgütü FETÖ/PDY tarafından yapılan darbe girişiminin ilk anından itibaren tankların önüne çıkarak güçlü bir şekilde milli iradeye sahip çıkan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, belediye personeliyle bir araya geldi.

31.07.2016 09:43:17 0
MAMAK`TA PARALELE GEÇİT YOK

15 Temmuz’da hain terör örgütü FETÖ/PDY tarafından yapılan darbe girişiminin ilk anından itibaren tankların önüne çıkarak güçlü bir şekilde milli iradeye sahip çıkan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, belediye personeliyle bir araya geldi. Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediyesi Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve tüm personelin hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma yapan Akgül paralelle etkin şekilde mücadele mesajı verdi.

Cadı avı olmayacak

OHAL kararları çerçevesinde kurumların paralelle daha etkin şekilde mücadele etmeye başladığını dile getiren Akgül: “Bütün kamu kuruluşlarımızda yuvalanmış olan bu paralel yapının elemanlarına yönelik operasyonlar devam ediyor. Bizde başkan yardımcılarımızdan oluşan komisyonlarımızı kurduk. Bu mücadeleyi yaparken işi cadı avı boyutunda değil tamamen belgeye dayalı, emniyetten gelen istihbarat kaynaklı bilgilerle somut verilerle gelen bilgiler doğrultusunda gerekli adımlar atılacak” dedi.

Farklı hesaplara müsaade etmeyeceğiz

Paralelle mücadele ederken özellikle böyle zamanlarda bir takım dedikoduların kasti olarak çıkarıldığını da dile getiren Akgül: “Şahsi hesaplaşmalar peşinde koşarak personelimiz hakkında bir takım dedikodular çıkaran, farklı hesapların bulanan hiç kimseye de müsaade etmeyeceğiz” dedi.

OHAL ve sıkı yönetim karıştırılmamalı

OHAL’in uygulanmaya başlandığını da dile getiren Akgül: “Tüm siyasilerimizin, Başbakanımızın, Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi OHAL sıkı yönetimle karıştırılmaması gereken bir kavram. Sıkı yönetim millete karşı uygulanıyor ancak OHAL millete karşı değil sadece devletin içerisinde yuvalanmış, darbe teşebbüsünü gerçekleştiren güruhun kalıntılarını temizlemek için alınan bir karar. OHAL ilan edileli bir haftaya yaklaşıyor ancak gördüğünüz gibi hayatımızda hiçbir değişiklik yok” dedi. 

 Çakallar kendilerine aslan rolü biçmesin

Toplantıda bir konuşma yapan Mamak Kaymakamı Ali Mantı: “Bu kalkışma bizlere millet olmamın, birlik ve beraberlik olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Bizlere düşen hep beraber birlikte görevimizi adalet ve hukuk çerçevesinde yapmak. Hiçbir zaman çakallar kendilerine aslan rolü biçmesin, çakal çakal olarak dursun aslan da aslan olarak görevini yapsın. Hala bir yerlerden keramet bekleyenler hala bir takım şeylerin farkına varamayanlarda bilsinler ki onlara da cevap hukuk çerçevesinde verilecek” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


Anahtar Kelimeler: MAMAK`TA PARALELE GEÇİT YOK
26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% 0,05
  • EURO

    34,76% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2440,55% 0,35
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00