MAMAK`TA ÜCRETSİZ KUDUZ AŞISI KAMPANYASI

Mamak Belediyesi her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği kuduz aşısı kampanyasını bu yılda gerçekleştiriyor. Hayvanlar ve insanlar için en büyük risklerden biri olan kuduza karşı yapılan ücretsiz aşı kampanyasıyla Mamak?ta bulunan evcil hayvanlar kuduza k

21.06.2015 11:14:57 0
MAMAK`TA ÜCRETSİZ KUDUZ AŞISI KAMPANYASI

Mamak Belediyesi her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği kuduz aşısı kampanyasını bu yılda gerçekleştiriyor. Hayvanlar ve insanlar için en büyük risklerden biri olan kuduza karşı yapılan ücretsiz aşı kampanyasıyla Mamak’ta bulunan evcil hayvanlar kuduza karşı korunuyor. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 500 hayvanı aşılayan Mamak Belediyesi bu yıl içerisinde Mamak’ta aşılanmamış evcil hayvan bırakmamayı hedefliyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Sahipsiz ve sahipli hayvanlara yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Evcil hayvanı olan vatandaşlarımız hem aile bireylerinin sağlığı için hem de hayvanın sağlığı için düzenli olarak veteriner kontrollerini yaptırmalı. Bu noktada bizler evcil hayvanlar ve sahipleri için en büyük ve en tehlikeli risklerden olan kuduza karşı aşı kampanyası düzenliyoruz. Kedi veya köpek besleyen bütün hayvan severleri ücretsiz aşı kampanyamızdan faydalanmaya davet ediyorum” dedi.

Mahallelerde de kuduz aşısı yapılacak

İlk olarak veteriner polikliniğinde başlayan kuduz aşısı uygulamaları Haziran ayının sonundan itibaren Mamak’ta bulunan çeşitli mahallelerde devam edecek. Her gün ayrı bir mahallede kuduz aşısı yapan veterinerler ayrıca hayvanların sağlık kontrollerini de gerçekleştiriyor. Vatandaşlar ücretsiz kuduz aşısı kampanyası hakkında detaylı bilgiyi 368 18 12 numaralı telefondan alabilir. Mamak Belediyesi mahallelerde yaptığı aşılama çalışması için vatandaşlardan herhangi bir ücret talep etmiyor. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10219,59%0,01
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,77% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2427,07% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3925,56% -0,46