Mamak`ta15 Temmuz Sergisi Açıldı

15 Temmuz hain darbe girişiminin hafızalardan silinmemesi için Türk milletinin destansı direnişini konu alan ve İhlas Haber Ajansı muhabirleri tarafından çekilen 61 fotoğrafın yer aldığı sergi Mamak Belediyesi?nin ev sahipliğinde açıldı.

12.07.2017 10:07:44 0
Mamak`ta15 Temmuz Sergisi  Açıldı

15 Temmuz hain darbe girişiminin hafızalardan silinmemesi için Türk milletinin destansı direnişini konu alan ve İhlas Haber Ajansı muhabirleri tarafından çekilen 61 fotoğrafın yer aldığı sergi Mamak Belediyesi’nin ev sahipliğinde açıldı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde açılışı yapılan sergiye AK Parti Ankara Milletvekili Ali Babacan, Elmadağ Kaymakamı Turgay Ünsal, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkan Muhammed Abdullah Özer, Mamak Müftüsü Ramazan Ilıkkan ve çok vatandaş katıldı. 

 

Halkımız hükümetine sahip çıktı

 

Serginin açılış konuşmasında 15 Temmuz tarihinin ülkemiz için bütün boyutları ile değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Halkımız, tanklarının altına yatarak, seçimle göreve getirdiği hükümetine canları pahasına sahip çıktı. Türk Milleti’nin birlik ve dayanışma duygusu, hain terör örgütünü bütün planlarını suya düşürdü. 249 şehit verdiğimiz bu darbe girişimini unutmamamız, unutturmamamız gerekiyor” dedi.

 

Ölümü göze aldılar sokağa çıktılar

 

İstikilalimize yapılan en büyük girişimlerden birinin 15 Temmuz hain darbe girişimi olduğunu ifade eden Milletvekili Ali Babacan, “O gece Cumhurbaşkanımızın çağrısı ve o çağrıya cevap veren yüce Türk Halkı bu girişimi başarısızlığa uğrattı. Ölümü göze alan, tanklara, tüfeklere elinde hiçbir şey olmadan sokaklara çıkan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu uğurda şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Ayrıca gelecek nesillere aktarabileceğimiz fotoğrafları,  canını ortaya koyarak kaydeden İhlas Haber Ajansı’nın bütün çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07