Mamak ve Çankaya Köy Dernek Başkanlarından Başkan Özaslan`a Ziyaret

Mamak ve Çankaya Köy Dernek Başkanlarından oluşan heyet, Ankara Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu sonrası yeniden Başkanlık görevini üstlenen Dr. Metin Özaslan`a ve yönetimine tebrik ziyaretinde bulundu.

10.06.2018 12:29:24 0
 Mamak ve Çankaya Köy Dernek Başkanlarından Başkan Özaslan`a Ziyaret

Mamak ve Çankaya Köy Dernek Başkanlarından oluşan heyet, Ankara Kulübü Derneği Olağan Genel Kurulu sonrası yeniden Başkanlık görevini üstlenen Dr. Metin Özaslan'a ve yönetimine tebrik ziyaretinde bulundu.

 

Yeni Bayındır Muhtarı Hüseyin Yıldız, Kusunlar Köyü Dernek Bşk. Yakup Demir, Evciler Derneği Bşk. Hakkı Ünal, Kıbrıs Köyü Derneği Bşk. Hasan Baş ve yardımcısı Hasan Kuş, Kutludüğün Yardımlaşma Derneği Bşk. Musa Taşkıran ve yardımcısı Nihat Mesci ile İdari Yargı Hakim Adayı Ersan Tuna'nın da bulunduğu heyet, Özaslan'ı tebrik ederek yeni dönem faaliyetlerinde başarılar diledi. Özaslan'da ziyaretlerinden ötürü mutluluk duyduğunu ifade ederek Dernek Başkanlarına teşekkürlerini iletti.

 

Mamak ve Çankaya mahalle ve köylerinin sorunları ve buna yönelik çözümlerin konuşulduğu samimi sohbette, bundan sonra daha sık bir araya gelerek sorunlara çözüm bulma yolunda birlikte hareket etme kararı alındı.

 

İşleri dolayısıyla gelemeyen ancak tebriklerini ileten, Araplar Köyü Dernek Bşk. Cemil Kalecikli, Ortaköy Dernek Bşk. Satılmış Şimşek, Kömürcü Dernek Bşk. İsa Soydemir, Kızılcaköy Dernek Bşk. Enver Karagedik ve Muhtarlar Derneği Bşk. Hulusi Güngör de Özaslan'a tebriklerini iletti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90