MAMAK BELEDİYESİ Ç.ALIŞANLARINA SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ MÜJDESİ

Mamak Belediyesinde görev yapan memurlar ve sözleşmeli memurların ekonomik ve sosyal haklarını iyileştirmek amacıyla Tüm Yerel-Sen ile sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı.

Ankara 31.05.2024 18:38:00 0
MAMAK BELEDİYESİ Ç.ALIŞANLARINA SOSYAL DENGE SÖZLEŞMESİ MÜJDESİ

Mamak Belediyesinde görev yapan memurlar ve sözleşmeli memurların ekonomik ve sosyal haklarını iyileştirmek amacıyla Tüm Yerel-Sen ile sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı. İmzalanan sözleşme ile memurlara yüzde 110 oranında sosyal denge tazminatı ödenecek. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Mücahit Dede tarafından imzalanan sözleşme, 533 memur ve 71 sözleşmeli memur olmak üzere toplamda 605 memuru kapsıyor. Sözleşme, 15 Mayıs 2024 tarihinden 31 Aralık 2025 tarihine kadar geçerli olacak. Memuru, işçisi tüm çalışanlarla beraber bir aile olduklarının altını çizen Başkan Şahin, “Tüm çalışma arkadaşlarımızla beraber, belediyemize, ilçemize, Ankara’mıza çok güzel hizmetler yapacağız” dedi.

 

 

Başkan Şahin: “Ankara’da emeğin karşılığını veren en iyi belediye olacağız”

Mamak Belediyesi ve Tüm Yerel-Sen arasında, belediye memurlarına yönelik sosyal denge tazminat sözleşmesi imzalandı. İmzalanan bu sözleşme, belediye memurlarının ekonomik refahını artırmayı hedefliyor. Mamak Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen törene Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Mücahit Dede, sendika temsilcileri, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve Mamak Belediyesinde görev yapan memurlar katıldı. Belediye personelinin haklarını koruyarak ve iyileştirerek, Ankara’da en çok emeğin karşılığını veren bir belediye olmak için var gücüyle çalışacaklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, “Mamak’ta çok büyük bir değişim oldu.  ‘Mustafa Kemal Atatürk diyor ki; Vatanını seven, görevini en iyi yapandır’. Sizlerle birlikte Mamak’ın Türkiye’nin en parlak belediyesi olmak istiyorum. Bütün personelimi çok seviyorum.  Hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, en güzel ve en uyumlu belediye olacağımızdan eminim. Biz bir olacağız, beraber olacağız. Hangi partiden gelirse gelsin bize bir iş doğru gelmişse bizden geçer, yanlış işler bizden geçmez. Ben sizlerden memnunum” dedi. Belediye çalışanları ile bir aile olduklarını belirten Şahin, “Hepinizin alın terine, emeğine ve sendikal haklarına saygı duyuyorum. Tüm çalışanlarımıza, sosyal denge haklarını da, diğer haklarını da vereceğiz. Önümüzdeki günlerde daha da iyisini yapacağız, söz veriyorum” dedi.

 

 

Tüm Yerel-Sen Başkanı Dede de, duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’e teşekkür etti. Dede, personelin taleplerini göz önüne alarak yaptıkları iyileştirme ve imzaladıkları sosyal denge sözleşmesi için memnuniyetini dile getirerek, Mamak Belediyesi ile uyum içinde çalışacaklarını ifade etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 


41.6° / 29.2°
  • BIST 100

    10739,94%2,57
  • DOLAR

    32,80% 0,05
  • EURO

    35,10% -0,10
  • GRAM ALTIN

    2490,58% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3973,22% 0,00