Mamak Belediyesi İşçi ve İşvereni Buluşturuyor!

Mamak Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü İstihdam Merkezi birimi, işçi arayan işletmeleri tek tek geziyor, çalışma koşullarını yerinde inceleyerek iş başvurusu için gelen vatandaşları işverenle buluşturuyor.

23.08.2024 11:18:00 0
Mamak Belediyesi İşçi ve İşvereni  Buluşturuyor!

Mamak Belediyesi iş arayan vatandaşları işverenlerle buluşturmaya devam ediyor. Mamak Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü İstihdam Merkezi birimi, işçi arayan işletmeleri tek tek geziyor, çalışma koşullarını yerinde inceleyerek iş başvurusu için gelen vatandaşları işverenle buluşturuyor. Ayrıca Mamak İstihdam Merkezi yetkilileri anlaşmalı işverenlerle toplantılar düzenleyerek işçi ve işvereni buluşturan etkinliklerle doğrudan ve sağlıklı bir iletişim kurmalarına yardımcı oluyor.

 

İstihdama destek

 

Mamak Belediyesi iş arayan vatandaşları işverenlerle buluşturuyor. Mamak Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü İstihdam Merkezi biriminden doğrudan başvuru yapan vatandaşlar, tek tek iş ilanlarına bakmak yerine kendileri için en uygun işi İstihdam Merkezi çalışanlarının yönlendirmesiyle kolayca buluyor. Yapılan başvurular Mamak İstihdam Merkezi ve üye işverenlerce incelendikten sonra hem işçi hem de işveren için en uygun eşleşme sağlanıyor.

 

Farklı mesleklerden işçi alımı yapılacak

 

Mamak Kültür Merkezi’nde iş arayanlarla bir araya gelen Florya Yemek Ticaret Anonim Şirketi yetkilileri, çalışma şartları ve ücretlerle ilgili merak edilen soruları yanıtladı. 5 vardiya şeklinde farklı saatlerde çalışma seçeneği bulunan projede, işçilere yemek ve servis imkânı da sunuluyor. Florya Yemek, Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi’yle yaptığı protokolle, Muhabere Elektronik ve Bilgi Sistemleri Okulu (MEBS) Projesinde çalışmak üzere aşçı, aşçı yardımcısı, garson, bulaşıkçı, şoför, depocu ve temizlik görevlisi olmak üzere farklı meslek gruplarından işçi alımı yapacak.

 

Aranan nitelikler

 

Florya Yemek’in, MEBS Okulu projesinde çalışmak üzere iş başvurusu yapacak olan adaylar için kriterleri şu şekilde; en az ilköğretim mezunu olmak, adli sicil kaydının temiz olması, vardiyalı çalışabilecek ve 55 yaşını geçmemiş olmak. Başvuruları doğrudan işverenlerle görüşerek yapan işçi adayları bu işlemi https://istihdam.mamak.bel.tr/ internet adresi üzerinden de gerçekleştirebilecek.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor