Mamak Belediyesi’nden 5 Yüz Çocuğa Toplu Sünnet Şöleni

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Mamak Belediyesi’nin düzenlediği Toplu Sünnet Şöleni, 5 yüz çocuk ve ailesinin katılımıyla gerçekleşti.

Ankara 21.07.2024 12:26:00 0
Mamak Belediyesi’nden 5 Yüz Çocuğa Toplu Sünnet Şöleni

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Mamak Belediyesi’nin düzenlediği Toplu Sünnet Şöleni, 5 yüz çocuk ve ailesinin katılımıyla gerçekleşti. 500 çocuğun sünnet edildiği şölende, çocuklar sihirbaz gösterisi ve Ankaralı Yasin’in verdiği konserle eğlendi.

 

75. Yıl Cumhuriyet Amfi Tiyatro’da düzenlenen Sünnet Şöleni’ne Mamak Belediye Başkan Vekili Erdoğan Doğan, birim müdürleri ve aileler katıldı. Sünnet kıyafetlerini giyen çocuklar, Mamak Belediyesi Kent Orkestrası, animasyon, illüzyon, Hacivat-Karagöz gösterisi ve Ankaralı Yasin’in verdiği konserle gönüllerince eğlendi.

 

Sünnet Giysileri Başkan Şahin’den

Mamak Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına aralıksız devam ederken, düzenlediği etkinlikler ve programlarla Mamaklı miniklerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Belediye, bu yıl 5 yüz çocuğu ücretsiz olarak sünnet ettirirken, sünnet olan çocuklar için unutulmaz bir ‘Toplu Sünnet Şöleni’ organizasyonu düzenledi. Şölene aileleri ile katılan çocuklar, düzenlenen etkinliklerle gönüllerince eğlendi. Çocuklara Mamak Belediyesi sünnet kıyafetlerini de hediye etti.

Sevgimizi büyütüyoruz

Şölende ailelerin ve çocukların heyecanına ortak olan Mamak Belediyesi Başkan Vekili Erdoğan Doğan, ailelere hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Bu yıl tam 5 yüz yavrumuzu sünnet etkinlikleri için bir araya getirdik. Mamak Belediyesi olarak, çocuklarımızın güzel bir ilçede kendilerini yetiştirmelerine ve geliştirmelerine katkı sağlıyoruz. Bu sünnet şöleni de sevgimizi büyüttüğümüz, aileler ile gönül gönüle olduğumuz ve büyük bir aile olduğumuza vurgu yaptığımız törenler olarak kayıtlara geçiyor. Bundan dolayı çok mutluyum. Bugün burada düzenlemiş olduğumuz şölenden iyi anılarla ayrılarak, hayırlı evlatlar yetiştirmenizi temenni ederim” dedi.

 

Hem ailelere destek sağlayan hem de çocuklara güzel bir anı bırakan toplu sünnet organizasyonunda birbirinden eğlenceli etkinlikler ve Ankaralı Yasin konseri renkli görüntülere sahne oldu. Mamak Belediyesi tarafından çocukların bir sünnet düğününde ihtiyaç duyabileceği her detay düşünülerek organize edilen sünnet şöleninde şölene katılan çocuklar, sünnet kıyafetleriyle renkli görüntüler oluşturdu.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor