Mamak Belediyesinden Kan Bağışı Kampanyası

Mamak Belediyesi, kan bağışı konusundaki duyarlığını bir kez daha ortaya koydu. “Her Damla Kan, Bir Can” diyen çalışanlar, hem kan verdi

Ankara 11.07.2024 13:46:00 0
Mamak Belediyesinden Kan Bağışı Kampanyası

Mamak Belediyesi, kan bağışı konusundaki duyarlığını bir kez daha ortaya koydu. “Her Damla Kan, Bir Can” diyen çalışanlar, hem kan verdi hem de vatandaşlara çağrıda bulundu. 1 gün süren kan bağışı kampanyası kapsamında 28 ünite kan toplandı.

 

Mamak Belediyesi örnek bir çalışmaya daha imza attı. Belediye hizmet binası önüne gelen kan bağışı aracı, gün boyu hem belediye personelinin hem de vatandaşların kan bağışını kabul etti. Kan bağışı kampanyasına belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personeller katıldı.

  

Geçtiğimiz günlerde Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in acil bir hasta için kan vermesi, Mamak Belediye personeline de örnek oldu. Mamak Belediye Personeli düzenlenen kan bağışı kampanyası ile kan ihtiyacı olanlara umut olmak için kan verdi. Önce insan diyerek insanı temel alan bir belediyecilik anlayışı sergilediklerinin altını çizen Başkan Şahin, kan desteğinde bulunan belediye personeline teşekkür etti. Şahin, “Biz istiyoruz ki, bu kampanyalar ilgi çeken kampanyalar olsun. Hastanelerimizin, hastalarımızın bu kana çok ihtiyacı var. Sağlık koşulları elveren her yurttaşımız kan versin” dedi.

 

Duyarlı personel kan verirken, vatandaşlara da çağrıda bulundu. “Kan, büyük bir ihtiyaçtır” diyen Mamak Belediyesi personelleri, “Bugün kana ihtiyacımız olmayabilir. Ama bir dakika sonra bir bakarsınız ki sizin ya da sevdiğiniz birinin kana ihtiyacı olabilir. O yüzden kan bağışı önemlidir. Aslında kan değil, can veriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK
 


38.4° / 25.8°
  • BIST 100

    10891,42%0,18
  • DOLAR

    32,90% -0,11
  • EURO

    35,71% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2529,11% 0,87
  • Ç. ALTIN

    4106,83% 0,55